Ανάσταση με μεγάφωνα στο Δημαρχείο Αλεξανδρούπολης

Το βράδυ του Μ. Σαββάτου από τα μεγάφωνα του Δημαρχείου Αλεξανδρούπολης θα μεταδοθεί ζωντανά το χαρμόσυνο μήνυμα της Ανάστασης

Ανάσταση με μεγάφωνα στο Δημαρχείο Αλεξανδρούπολης
Το βράδυ του Μ. Σαββάτου από τα μεγάφωνα του Δημαρχείου Αλεξανδρούπολης θα μεταδοθεί ζωντανά το χαρμόσυνο μήνυμα της Ανάστασης

Φέτος το Πάσχα βιώνουμε τη Μεγάλη Βδομάδα των Παθών του Κυρίου μακριά από τις εκκλησίες, μένοντας σπίτι, με έναν τρόπο διαφορετικό που επιβάλλει η εφαρμογή των μέτρων περιορισμού της διασποράς του ιού covid-19.

Μέλημά μας είναι να φέρουμε την Ανάσταση στα σπίτια μας.

Το βράδυ του Μ. Σαββάτου λίγο πριν τα μεσάνυχτα από τα μεγάφωνα του Δημαρχείου Αλεξανδρούπολης σε ζωντανή μετάδοση με τον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Νικολάου, θα μεταδοθεί το χαρμόσυνο μήνυμα της Ανάστασης του Κυρίου.

O Αναστάσιμος χαιρετισμός θα μεταδοθεί επίσης, ραδιοφωνικά και τηλεοπτικά από την ιστοσελίδα του Δήμου Αλεξανδρούπολης www.alexpolis.gr.

Στις 12 ακριβώς τα μεσάνυχτα από τα δημοτικό κατάστημα της Αλεξανδρούπολης και των Φερών έχει προγραμματιστεί ρίψη πυροτεχνημάτων που θα φωτίσουν τον ουρανό. Η εικόνα θα μεταδοθεί ζωντανά από τη σελίδα Δήμος Αλεξανδρούπολης στο facebook.

Τα μεσάνυχτα αυτού του Μεγάλου Σαββάτου ας αντηχήσει δυνατά το “Χριστός Ανέστη” σε όλη την επικράτεια του Δήμου μας!

Καλή Ανάσταση!