Φαήλος: Στο… αντάρτικο, με το διαδίκτυο και τα κείμενά μας

 

 Φαήλος: Στο… αντάρτικο, με το διαδίκτυο και τα κείμενά μας

Του Λάζαρου Καλλιανιώτη

Την επιστροφή του Mega στην ελληνική τηλεόραση, τις καινούριες ισορροπίες που διαμορφώνονται και το συνολικό μωσαϊκό μέσα στο οποίο κινούμαστε, περιέγραψε και σχολίασε ο Φαήλος Κρανιδιώτης, με ανάρτηση στην προσωπική σελίδα του στο Facebook.

Ο πρόεδρος της Νέας Δεξιάς τόνισε χαρακτηριστικά τα εξής:

“Τα ΜΜΕ δεν είναι οι μπετατζηδες, καραβίσιοι κλπ ιδιοκτήτες. Ούτε οι πριμαντόνες των εκπομπών. Πίσω από τις κάμερες υπάρχει ο στρατός των συντακτικών ομάδων, τεχνικοί, βοηθοί, λαός ολόκληρος. Πολλοι με μισθούς της πλάκας, μερικοί δουλεύουν σχεδόν τζάμπα, με την ελπίδα να μείνουν και να ανέλθουν. Γι’ αυτό ουδέποτε είμαι υπέρ του κλεισίματος οποιουδήποτε μέσου, είτε ήταν η ΕΡΤ είτε το ΜΕGA.
Γι’ αυτό χαίρομαι για την επανέναρξη εκπομπης του ΜΕGA κι ας μην έχω ψευδαισθήσεις για την στάση που θα κρατήσει στον δημόσιο βίο και θα στοιχηματιζα πως οι εθνικές πατριωτικές ιδέες δεν θα βρουν βήμα εκεί, παρά μονο οι καριτούρες ώστε να αποδομείται ο εθνικός λόγος. Τόσος κόσμος, δημοσιογράφοι, τεχνικοί, διοικητικό προσωπικό εχουν δουλειά, μισθό, ελπίδα.
Θα έρθει κάποτε η ώρα, που μία εθνική λαϊκή ηγεσία θα βάλει κανόνες λειτουργίας και δεοντολογίας που θα εξυγιάνουν τον χώρο. Καλή επιτυχία λοιπόν κι ως τότε εμείς στο αντάρτικο με το διαδίκτυο και τα κείμενα μας”.

πηγη