Τέλος καλό για την μικρή Βαλεντίν – Εντοπίστηκε σώα στην Γαλλία

Στην  Γαλλία εντοπίσθηκε τελικά  η 7χρονη Βαλεντίν την εξαφάνιση της οποίας είχε δηλώσει ο πατέρας της, από τα Χριστούγεννα, στις ελληνικές αρχές.Η 7χρονη Βαλεντίν βρέθηκε στη Λυόν και σύμφωνα με πληροφορίες ο πατέρας της, Αμπελκά, την είχε στείλει με πλαστά έγγραφα στη σύντροφό του.Οι αστυνομικοί από την αρχή εξέταζαν το ενδεχόμενο η συγκεκριμένη γυναίκα να πήρε την 7χρονη με σκοπό να την δώσει για υιοθεσία έναντι χρηματικού αντιτίμου.

Το παιδί βρέθηκε από Γάλλους αστυνομικούς που ήταν σε συνεχή επαφή  με τους Έλληνες συναδέλφους τους

Στο μεταξύ στον  εισαγγελέα πηγαίνει το πρωί της ο πατέρας της καθώς και έξι ακόμα φίλοι του καθώς διαπιστώθηκαν παραβάσεις του νόμου περί αλλοδαπών.

Να σημειωθεί ότι οι αστυνομικοί τον είχαν ανακρίνει επί ώρες καθώς θεωρούσαν ότι έπεφτε σε αντιφάσεις.

Στην Νικολούλη

Η Αγγελική Νικολούλη βρέθηκε τετ – α – τετ με τον πατέρα της μικρής μαθήτριας Αμπελκά ο οποίος απαντώντας σε σχετικό ερώτημα της δημοσιογράφου, έκανε μια αποκάλυψη που προκάλεσε πληθώρα αντιδράσεων, τόσο στο στούντιο της εκπομπής, όσο και στους τηλεθεατές.

Ισχυρίστηκε πως τον πλησίασαν δυο φορές από Μ.Κ.Ο. και του ζήτησαν να δώσει το παιδί του για υιοθεσία, αλλά εκείνος αρνήθηκε. Αυτό συνέβη με το που πάτησαν το πόδι τους στη Μυτιλήνη μετά τη φυγή τους από το Κονγκό.

Ο Αμπελκά επέμενε στην αρχική του καταγγελία, ότι η κόρη του χάθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 23 Δεκεμβρίου στο δρόμο για το σούπερ μάρκετ στο Παγκράτι.

Ο ίδιος αναφέρθηκε αρχικά στα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

«Με έχουν βρίσει σαν να είμαι σκυλί, με έχουν φέρει σε μια κατάσταση μεγάλου θυμού. Ο λόγος για τον οποίο έφυγα από το Κονγκό, δεν ήταν για μια καλύτερη ζωή γιατί εγώ είχα μια πολύ καλή ζωή πίσω στη χώρα μου. Υπέστην άγρια βασανιστήρια και έφυγα για να προστατεύσω τη ζωή μου και τη ζωή του παιδιού μου. Εγώ στην Ελλάδα δεν έχω προβλήματα με τον οποιονδήποτε, δε χρωστάω χρήματα για να πει κάποιος πως έχω διαφορές μαζί του, για να με εκβιάσει», τόνισε. «Αν είχε συμβεί κάτι πολύ κακό θα το διαισθανόμουν για την κόρη μου, για το αίμα μου. Έχω την πεποίθηση ότι θα τη βρούμε», είχε καταλήξει.

πηγη https://politisonline.com