Επίσημος υποστηρικτής ιδιωτικού κολεγίου το γραφείο του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη!

  • Πρωτόγνωρη ενέργεια στον απόηχο της ψήφισης του νομοσχεδίου που εξισώνει τους τίτλους σπουδών των κολεγίων με τα πτυχία των δημοσίων πανεπιστημίων

Ως επίσημος υποστηρικτής εκδήλωσης του ιδιωτικού κολεγίου «New York College», η οποία ια διεξαχθεί στις 6 Μαρτίου εμφανίζεται το πρωθυπουργικό γραφείο της Θεσσαλονίκης, όπως επίσημα ανακοινώθηκε.

Η πρωτοφανής ενέργεια απροκάλυπτης υποστήριξης ενός ιδιωτικού κολεγίου (στην οποία συμπράττει και ο Δήμος Θεσσαλονίκης) λαμβάνει χώρα στον απόηχο της ψήφισης του νομοσχεδίου του υπουργείου Παιδείας που εξισώνει τους τίτλους σπουδών των κολεγίων με τα πτυχία των δημοσίων πανεπιστημίων:

 

Tην απόφαση του γραφείου του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη σχολίασε την Τετάρτη 12/2 στο «Κόκκινο Θεσσαλονίκης 91.4 FM», ο πανεπιστημιακός και πρώην προϊστάμενος του γραφείου Γιώργος Αγγελόπουλος.

Όπως τόνισε, «το πρωθυπουργικό γραφείο της Θεσσαλονίκης εισάγει νέα ήθη, τα οποία εγκαινιάζονται με αφορμή μια εκδήλωση που διοργανώνει ένα ιδιωτικό κολέγιο, στον απόηχο της ψήφισης του νομοσχεδίου που εξισώνει τους τίτλους σπουδών των κολεγίων με τα πτυχία των δημοσίων πανεπιστημίων».

Αναφερόμενος στην επικεφαλής του γραφείου Μαρία Αντωνίου, η οποία θα χαιρετίσει την εκδήλωση, υπογράμμισε ότι «μια κρατική λειτουργός, η προϊστάμενη του πρωθυπουργικού γραφείου, πρακτορεύει με την παρουσία και τη στήριξή της, μια ιδιωτική επιχείρηση».

Κληθείς δε να αποτιμήσει τη μέχρι στιγμής θητεία του γραφείου, ανέφερε μεταξύ άλλων πως «δεν μπορώ να κρίνω αυτό που είδα, γιατί δεν είδα. Όταν θα δούμε κάποιες δημιουργικές παρεμβάσεις, τότε θα μπορούμε να σχολιάσουμε».

Σημειώνεται ότι στην εκδήλωση θα συμμετάσχουν μεταξύ άλλων ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απ.Τζιτζικώστας και ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ, Γ. Αρβανιτίδης.

Αναδημοσίευση από left.gr

πηγη