Ποζάρει σαν μοντέλο στο Reuters και περιγράφει το σχέδιό του για την έξοδο από την κρίση…

alexis blade

Δείτε ολες τις φωτογραφίες  – «Ο έλληνας πρωθυπουργός ψάχνει το μονοπάτι που θα οδηγήσει τη χώρα έξω από τη βαθιά επταετή κρίση και προσβλέπει σε ανάπτυξη από αυτή την χρονιά αλλά και σε επιστροφή στις αγορές το 2017», γράφει το Reuters

Ρεμβάζοντας τη θέα του Μανχάταν από σουίτα ξενοδοχείου, με μπλε ρουαγιάλ κοστούμι και γαλάζιο πουκάμισο ο Αλέξης Τσίπρας βλέπει για κάποιο λόγο το μέλλον με χαμόγελο, ποζάρει σαν μοντέλο για το φακό του Reuters και περιγράφει το σχέδιό του για την έξοδο από την κρίση.

Μπορεί να μην τον έχουμε συνηθίσει σε τέτοιες δραστηριότητες, αλλά όπως αποδεικνύουν τα φωτογραφικά στιγμιότυπα ο πρωθυπουργός είναι άνετος με τον φακό και παίζει με τις πόζες του.

Στο περιθώριο της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ που βρίσκεται σε εξέλιξη στη Νέα Υόρκη, ο πρωθυπουργός κλήθηκε να κάνει μια φωτογράφιση και να δώσει μια συνέντευξη. Η σειρά φωτογραφιών από το πορτραίτο του Έλληνα πρωθυπουργού που δημοσιεύει το πρακτορείο Reuters είναι.. θέμα!

«Ο έλληνας πρωθυπουργός ψάχνει το μονοπάτι που θα οδηγήσει τη χώρα έξω από τη βαθιά επταετή κρίση και προσβλέπει σε ανάπτυξη από αυτή την χρονιά αλλά και σε επιστροφή στις αγορές το 2017», γράφει το Reuters. Ο Αλέξης Τσίπρας επισημαίνει στη συνέντευξή του ότι για να επιτευχθούν οι στόχοι πρέπει να παραμείνει στο τραπέζι η ελάφρυνση του χρέους.

«Με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο πρέπει να γίνει ένα σημαντικό βήμα – ανακάλυψη μέχρι το τέλος του έτους», λέει ο πρωθυπουργός.

Η συζήτηση έφτασε μέχρι και τη γραβάτα του πρωθυπουργού, με τον ίδιο να λέει: «Το θέμα για την ελάφρυνση του χρέους είναι πιο σοβαρό από μια γραβάτα…».

«Η Ευρώπη πρέπει να προχωρήσει ανεξάρτητα από τα εσωτερικά θέματα και τις εκλογικές διαδικασίες μιας χώρας», επισημαίνει.


πηγη