«Ιταμή πρόκληση από τους «Πυρήνες της Φωτιάς»: Αναβαθμισμένος στόχος ο Πανούσης!»

ΒΗΜΑ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ

«Τα ψέματά του τον έχουν στοχοποιήσει ανεπιστρεπτί…».Με αυτά τα λόγια ο κρατούμενος για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση Συνωμοσία Πυρήνων Φωτιάς Χρήστος Τσάκαλος εκτοξεύει απειλές εναντίον του Γιάννη Πανούση προσθέτοντας ότι έχει αναβαθμισθεί ως στόχος της Συνωμοσίας.

Με βαριές απειλές και ύβρεις εναντίον του κ. Πανούση ο κρατούμενος Χρήστος Τσάκαλος με κείμενο που ανήρτησε στο Διαδίκτυο αναφέρεται στις τελευταίες εξελίξεις μετά τις αποκαλύψεις-καταγγελίες του πρώην αναπληρωτή υπουργού.

Στο κείμενο του με τίτλο «Για την επιστροφή της αλήθειας» ο Χρήστος Τσάκαλος αποκαλεί τις καταγγελίες «φθηνό μυθιστόρημα» και απευθύνεται με ύβρεις προς τον κ. Πανούση: «Πανούσης έγραψε ένα φθηνό μυθιστόρημα – ρεβάνς για την απόλυσή του από την κυβέρνηση. Οι ιδιοκτήτες του ψέματος, καναλάρχες και μεγαλοεκδότες, ανακάλυψαν στο πρόσωπό του έναν χρήσιμο ηλίθιο και σκηνοθέτησαν ένα “σκάνδαλο”, πάνω στο τίποτα…».

Και συνεχίζει με άμεσες απειλές: «Όμως, ο ψεύτης τις πρώτες μέρες χαίρεται…και όπως έστρωσε θα κοιμηθεί. Μέχρι χθες, ο Πανούσης ήταν απλά ένας…

Δείτε την αρχική δημοσίευση 119 επιπλέον λέξεις