Στον αστερισμό του Αλέξη Τσίπρα Τα ηγεμονικά σχέδια, οι ευκαιρίες που έρχονται, οι κίνδυνοι που παραμονεύουν και οι καταστροφικές ανεπάρκειες

Greek National Pride

TSIPROCTOBRHSΗ κυριαρχία του πρωθυπουργού κ. Αλ. Τσίπρα στο πολιτικό σκηνικό είναι πανθομολογούμενη και μη αμφισβητούμενη στην παρούσα φάση. Επειτα από τρεις, εντός του 2015, εκλογικές αναμετρήσεις ηγεμονεύει της πολιτικής σκηνής, έχοντας ξεκαθαρίσει ταυτόχρονα τόσο το εσωκομματικό πεδίο όσο και τη σχέση του με τον ελληνικό λαό.

Οι καθαροί αμφισβητίες του Πρωθυπουργού διαχώρισαν τη θέση τους, αποχώρησαν από τον ΣΥΡΙΖΑ, ίδρυσαν δικό τους κόμμα, διεκδίκησαν την ψήφο του λαού και τελικώς απέτυχαν να εισέλθουν στο Κοινοβούλιο.

Και ο ελληνικός λαός ψήφισε με τα μέτρα του τρίτου Μνημονίου απλωμένα στο τραπέζι και εν τέλει έκανε την επιλογή του χωρίς πολλές επιφυλάξεις. Ουδείς δικαιούται τώρα να δηλώσει παραπλανημένος ή οτιδήποτε άλλο. Απαντες γνώριζαν τι έρχεται και επέλεξαν τον κ. Τσίπρα ως τον καταλληλότερο εφαρμοστή της συμφωνίας με τους εταίρους και τους δανειστές.

Αντιπολίτευση σε περιδίνηση

Ταυτόχρονα με την εκλογική νίκη του ο κ. Τσίπρας έθεσε τα αντιπολιτευόμενα κόμματα σε περιδίνηση. Η Νέα Δημοκρατία…

Δείτε την αρχική δημοσίευση 955 επιπλέον λέξεις