Το ΝΑΤΟ «μαγειρεύει» το κλείσιμο στενών με σκοπό να αποκόψει την κάθοδο του ρωσικού στόλου στην Μεσόγειο

Greek National Pride

a-group-of-mig-29-and-sukhoi-su-27-fighter-jets--600x398

Η δύση προετοιμάζεται, σχεδιάζει πολύ προσεκτικά  την επόμενη κίνηση της στην «σκακιέρα» της ανατολικής Μεσογείου.

Μέσα σε όλες  αυτές τις μεθοδεύσεις υπάρχει και το σενάριο του κλεισίματος των στενών του Βοσπόρου με κάποια «πρόφαση»,  πιθανότατα περιβαλλοντολογικού χαρακτήρα ή κάτι «ΑΛΛΟ». Αυτό άφησε να εννοεί ο Βρετανός Υπουργός Άμυνας.

Μία τέτοια κίνηση από την Τουρκία θα ήταν σαφώς αιτία  πολέμου ανάμεσα στις δύο χώρες, ενώ θα ενέπλεκε  πιθανόν και  την χώρα μας.

    Image processed by CodeCarvings Piczard ### FREE Community Edition ### on 2015-10-11 08:54:31Z | http://piczard.com | http://codecarvings.com

Τα ρωσικά πολεμικά πλοία τα οποία διέρχονται διαμέσου του Βοσπόρου είναι μια άλλη υπενθύμιση ότι το ΝΑΤΟ θα πρέπει να ενισχύσει  την συλλογική του  ασφάλεια, τόνισε  ο υπουργός Άμυνας της Βρετανίας Michael Fallon.

Ερωτηθείς εάν ανησυχεί για την πρόσφατη ρωσική «δράση»  στην ανατολική Μεσόγειο, είπε: «Εφ “όσον έχουμε συγκέντρωση ρωσικών μονάδων επιφανείας στην ανατολική Μεσόγειο,  και τα πλοία που διέρχονται μέσω του Βοσπόρου αυτό είναι ανησυχητικό(!!!) , αλλά είναι επίσης και  μια ακόμη υπενθύμιση στο ΝΑΤΟ θα…

Δείτε την αρχική δημοσίευση 390 επιπλέον λέξεις