Συναντήθηκαν Τσακαλώτος – Δραγασάκης – Χουλιαράκης με Φερβέι για την παροχή τεχνικής βοήθειας

Greek National Pride

FERVEIΗ συνάντηση με τον γενικό διευθυντή της Υπηρεσίας Υποστήριξης Διαρθρωτικών Μεταρρυθμίσεων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, στην οποία εκπροσωπήθηκε και ο υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης από τον γγ Συντονισμού του κυβερνητικού έργου, κύριο Παπαγιαννάκο, πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι στο Υπουργείο Οικονομικών.
Το πλαίσιο συνεργασίας για την παροχή τεχνικής βοήθειας
τόσο το επόμενο διάστημα όσο και μακροπρόθεσμα βρέθηκε στο επίκεντρο  συνάντησης του υπουργού Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτου, του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Γιάννη Δραγασάκη και του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών Γιώργου Χουλιαράκη με τον γενικό διευθυντή της Υπηρεσίας Υποστήριξης Διαρθρωτικών Μεταρρυθμίσεων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Μάαρτεν Φερβέι.

Στη συνάντηση, η οποία πραγματοποιήθηκε σήμερα, μεσημέρι Τετάρτης, στο υπουργείο Οικονομικών,  συμμετείχε και ο γ.γ. Συντονισμού της κυβέρνησης Δημήτρης Παπαγιαννάκος, εκπροσωπώντας τον υπουργό Επικρατείας Αλέκο Φλαμπουράρη.

«Ουσιαστική πρόοδος» σημειώθηκε κατά τη διάρκεια των συναντήσεων που είχε σήμερα στην Αθήνα, ο επικεφαλής της Υπηρεσίας Στήριξης Διαρθρωτικών Μεταρρυθμίσεων Μάρτεν Φερβέι με τους κυβερνητικούς αξιωματούχους, δήλωσε ο επικεφαλής της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής…

Δείτε την αρχική δημοσίευση 79 επιπλέον λέξεις