Σε κλοιό «λάθρο» η Ελλάδα – Οι Τούρκοι δουλέμποροι τους οργανώνουν μέσω facebook και συγκεντρώνουν χιλιάδες τώρα στον Έβρο

Greek National Pride

LathroKagelaL

ΜΕΙΖΟΝ ΖΗΤΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Σε κλοιό λαθρομεταναστών φαίνεται πώς βρίσκεται η χώρα. Μετά τα συνεχή ναυάγια στο Αιγαίο και αφού τα ελληνικά νησιά έχουν πλημμυρίσει, οι Τούρκοι δουλέμποροι μαζεύουν τους λαθρομετανάστες τώρα στον Έβρο και προσπαθούν να τους περάσουν από τα χερσαία σύνορα στην Ελλάδα υποσχόμενοι την ασφαλή προώθηση τους στην Ευρωπαϊκή Ένωση έναντι αδράς αμοιβής.

Μάλιστα, οι Τούρκοι διακινητές χρησιμοποιούν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ειδικότερα το facebook για να οργανώσουν καλύτερα τη συγκέντρωση των λαθρομεταναστών στα σύνορα του Έβρου με στόχο τη μαζική αποστολή τους στην Ελλάδα. Ζητούν δε περισσότερα χρήματα λέγοντας στους λαθρομετανάστες πώς έτσι θα αποφευχθεί ο κίνδυνος πνιγμού στη θάλασσα του Αιγαίου.

Οι ελληνικές αρχές, δεδομένου και ότι πλησιάζει ο χειμώνας και θα είναι εξαιρετικά δύσκολα τα πράγματα για τους Τούρκους διακινητές να περάσουν τους λάθρο μέσω του Αιγαίου στα νησιά, επιχειρούν να ανακόψουν μία προσπάθεια εισβολής από τον Έβρο.

Σε αυτό το…

Δείτε την αρχική δημοσίευση 398 επιπλέον λέξεις