Ναύαρχος ε.α. Τ. Σταυρίδης: «Πληθώρα Αμερικανών και Ρώσων στρατιωτικών σε μια μικρή χώρα( Συρία) προμηνύει «ακούσια σύγκρουση»!

Greek National Pride

USA-AND-RUSIA-700X394

Η έλλειψη άμεσης «επικοινωνίας»  μεταξύ των στρατιωτικών δυνάμεων της  Ρωσίας και των ΗΠΑ  για την κατάσταση στην Συρία, προκαλεί έντονη  ανησυχία στους εμπειρογνώμονες στον τομέα αυτό, δεδομένου ότι δημιουργεί πρόσθετες απειλές για μια «ακούσια σύγκρουση» ανάμεσα στην Ουάσινγκτον και την Μόσχα, αναφέρει *** σχετική δημοσίευση .

«Οι δυνάμεις του Συνασπισμού υπό τις ΗΠΑ επικεντρώνονται στην διεξαγωγή επιχειρήσεων εναντίον του ISIS , και απ “όσο γνωρίζω, οι επαφές μεταξύ των  ξένων στρατιωτικών αποστολών  (από την Ρωσία και τις ΗΠΑ ) δεν υπάρχει»,  δήλωσε ο Αμερικανός Σμήναρχος  Pat Ryder,  εκπρόσωπος της Κεντρικής Διοίκησης των ΗΠΑ.

Ο  Ελληνοαμερικανικός   διοικητής του ΝΑΤΟ στην Ευρώπη Ναύαρχος ε.α. Τζέιμς Σταυρίδης, δήλωσε ότι η έλλειψη αυτών των «απαραίτητων επαφών »  αποτελεί πηγή έντονης «ανησυχίας».

«Είναι πολύ επικίνδυνο, τόσο ρωσικά όσο και αμερικανικά στρατεύματα να  δρουν σε ένα  τόσο περιορισμένο χώρο μάχης, κατ “ουσίαν, σε αντίθετες πλευρές της σύγκρουσης, και να μην έχουν έρθει σε επαφή ώστε να…

Δείτε την αρχική δημοσίευση 160 επιπλέον λέξεις