Εκλογες – Σεπτεμβριος 2015 -Η μάχη των ψηφοδελτίων καλά κρατεί

Greek National Pride

vouli-edranaΔεκαπέντε ημέρες απομένουν για τη διεξαγωγή των εκλογών και τα κομματικά επιτελεία εργάζονται νυχθημερόν για την καλύτερη «επίδοση» στην προεκλογική περίοδο, ιδιαίτερα από τη στιγμή που οι δημοσκοπήσεις καταγράφουν την ρευστότητα που επικρατεί στο πολιτικό σκηνικό.

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να «κλείσουν» τα ψηφοδέλτια των κομμάτων με τους υποψηφίους να ρίχνονται στη μάχη της έδρας. Οι ανατροπές στα κόμματα, αλλά και το «αυγουστιάτικο» κλίμα που πυροδοτεί, ως συνήθως, τη μεταγραφολογία έφεραν στο φως πλήθος ονομάτων, σεναρίων και φημολογούμενων συνεργασιών.

Η ώρα της κρίσης στον ΣΥΡΙΖΑ

Η εκλογική επιτροπή στην Κουμουνδούρου έχει να αντιμετωπίσει μια ιδιόμορφη προεκλογική περίοδο, καθώς οι αποχωρήσεις στελεχών και πρώην βουλευτών από το κόμμα ήταν πολλές οπότε τα ψηφοδέλτια θα είναι αναγκαστικά αρκετά ανανεωμένα.

Οι λίστες αναμένεται να κλείσουν σήμερα στην συνεδρίαση της κεντρικής επιτροπής του κόμματος, ωστόσο, πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν θα υπάρξουν ιδιαίτερες παρεμβάσεις στη σειρά των εκλεγμένων.

Βασικό μέλημα είναι η συμπλήρωση των κενών…

Δείτε την αρχική δημοσίευση 882 επιπλέον λέξεις