«Σύγκρουση» Τσίπρα – Καμμένου για 3ο μνημόνιο και περικοπές αμυντικών δαπανών

Greek National Pride

tsipras-kammenos1Μ’ ένα σοβαρό ρήγμα και απ’ τα «δεξιά» της απειλείται η (συγ)κυβέρνηση, που αναμένεται να προκαλέσει αλυσιδωτές και ανεξέλεγκτες εξελίξεις, οδηγώντας τη χώρα ακόμη και σε πιο πρόωρες εκλογές!

Ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων είναι σφόδρα δυσαρεστημένος και ιδιαίτερα έντονα προβληματισμένος απ’ τη νέα τροπή που έχουν πάρει τα πράματα… Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, ο κ. Πάνος Καμμένος έχει ενημερωθεί από χθες αργά το βράδυ σχετικά με την κατάληξη της νέας συμφωνίας, κι έχει ήδη εκφράσει ευθέως τον προβληματισμό και τη δυσφορία του στον πρωθυπουργό. «Όχι μόνο γίνονται περικοπές στην Άμυνα, αλλά δεν έχει μείνει ανέγγιχτη καμία “κόκκινη γραμμή”, που θα επέτρεπε στους Ανεξάρτητους Έλληνες να επιχειρήσουν να στηρίξουν, επικοινωνιακά και πολιτικά, αυτή τη νέα συμφωνία…».

Το «ποτήρι» δείχνει να έχει «ξεχειλίσει», απ’ την πλευρά του κ. Καμμένου, στο σημείο του «κουρέματος» και που «το επονείδιστο χρέος ενώ θα έπρεπε -όπως έλεγαν οι ίδιοι, ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ, να “κουρευτεί”…

Δείτε την αρχική δημοσίευση 185 επιπλέον λέξεις