«Στόχος η συμφωνία μετά τις 15 Αυγούστου»

Greek National Pride

tsipras-hollande_0Εφικτή είναι συμφωνία μετά τις 15 Αυγούστου είπαν ο Αλέξης Τσίπρας με και ο Φρανσουά Ολάντ, σε κατ’ιδίαν συνάντησή που είχαν σήμερα για τη διαπραγμάτευση στο περιθώριο των εκδηλώσεων για τα εγκαίνια της δεύτερης Διώρυγας του Σουέζ.

Οι δύο ηγέτες συμφώνησαν ότι πρέπει να τηρηθούν τα συμφωνηθέντα της 12ης Ιουλίου, καθώς και ότι οι διαπραγματεύσεις πρέπει και μπορούν να ολοκληρωθούν αμέσως μετά τις 15 Αυγούστου, σύμφωνα με πληγές του Μαξίμου.

Οι ίδιες πηγές ανέφεραν πως συζητήθηκαν επίσης θέματα του Ταμείου, που προβλέπεται στη συμφωνία της 12ης Ιουλίου, προκειμένου να καταστεί εφικτή η βέλτιστη και πλέον επωφελής αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας.

Συμφωνήθηκε δε να γίνει οτιδήποτε χρειάζεται προκειμένου να ανακάμψει το γρηγορότερο δυνατό η ελληνική οικονομία από τις επιπτώσεις της τραπεζικής κρίσης.

Σε ζητήματα οικονομικής και ενεργειακής συνεργασίας επικεντρώθηκε η συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με τον πρωθυπουργό της Ρωσίας Ντμίτρι Μεντβέντεφ, κατά την οποία συμφωνήθηκε να εντατικοποιηθούν οι επαφές των…

Δείτε την αρχική δημοσίευση 509 επιπλέον λέξεις