Ο ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΜΕ ΤΟ ΠΛΑΣΤΟ ΠΤΥΧΙΟ ΘΕΛΕΙ ΑΛΛΑΓΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!

Blog: "elamefora"

Ο ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΜΕ ΤΟ ΠΛΑΣΤΟ ΠΤΥΧΙΟ ΘΕΛΕΙ ΑΛΛΑΓΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!

 Την αλλαγή της κυβέρνησης ευχήθηκε ο πρόεδρος του Eurogroup, Γερούν Ντάισελμπλουμ, αγνοώντας ακόμη μία φορά προκλητικά τη δημοκρατική βούληση του ελληνικού λαού, κατά τη συνέντευξη Τύπου μετά την ολοκλήρωση της συνεδρίασης των υπουργών Οικονομικών της Ευρωζώνης.

Κατά την εισηγητική του τοποθέτηση, δήλωσε ότι «είμαστε όλοι έτοιμοι να υποστηρίξουμε την Ελλάδα και τον ελληνικό λαό, και μετά την εκπνοή του προγράμματος για την Ελλάδα, αν αυτό απαιτηθεί».
Υπενθυμίζεται ότι η συνεδρίαση του Eurogroup συνεχίστηκε χωρίς την ελληνική συμμετοχή, μετά την απόρριψη του αιτήματος για επέκταση του προγράμματος. Επίσης, το ανακοινωθέν που εξεδόθη δεν υπογράφηκε από τον Έλληνα υπουργό Οικονομικών, Γιάνη Βαρουφάκη.
Ωστόσο, ο κ. Ντάισελμπλουμ παρουσίασε μία διαφορετική εκδοχή. Ερωτώμενος για το θέμα, υποστήριξε ότι ο Έλληνας υπουργός Οικονομικών έφυγε από τη συνεδρίαση πριν το τέλος της, με δική του απόφαση.
Σχετικά με το δημοψήφισμα, δήλωσε ότι «αν η ελληνική κυβέρνηση είχε προχωρήσει σε δημοψήφισμα νωρίτερα με θετικό ερώτημα, τότε…

Δείτε την αρχική δημοσίευση 51 επιπλέον λέξεις