Σακελλαρίδης: Προέχουν μισθοί και συντάξεις έναντι των δανειστών Τσακαλώτος: «Οι κόκκινες γραμμές πρέπει να υπάρχουν με ό,τι αυτό συνεπάγεται» – Συνάντηση με Τσίπρα

Greek National Pride

EUROGROUPMARCHΣυνάντηση έχουν το απόγευμα του Σαββάτου ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και ο αναπληρωτής υπουργός Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων και συντονιστής της διαπραγματευτικής ομάδας Ευκλείδης Τσακαλώτος σχετικά με την πορεία των διαπραγματεύσεων με τους εταίρους.

Τον λόγο θα πρέπει να έχει ο λαός αν διαταραχθούν οι «κόκκινες» γραμμές ξεκαθαρίζει με δηλώσεις του ο αναπληρωτής υπουργός.

«Οι κόκκινες γραμμές πρέπει να υπάρχουν με ό,τι αυτό συνεπάγεται, αν κινδυνεύουν να διαταραχθούν, τον λόγο θα πρέπει να έχει ο λαός για να παρέμβει και να τις διασφαλίσει» δηλώνει ο κ. Τσακαλώτος ερωτηθείς για το ενδεχόμενο δημοψηφίσματος ή εκλογών.

Παράλληλα ο κ. Τσακαλώτος στη συνέντευξή του στην εφημερίδα «Επένδυση» επαναλαμβάνει τη διαπίστωση ότι ήταν λάθος το ότι η κυβέρνηση παρέμεινε στην προφορική διαβεβαίωση για χρηματοδότηση στη συμφωνία της 20ης Φεβρουαρίου, ξεκαθαρίζει όμως πως αυτό το λάθος δεν ήταν του κ. Βαρουφάκη ή κάποιου άλλου μεμονωμένα και πως ήταν λάθος όλης της διαπραγματευτικής ομάδας.

Δηλώσεις Σακελλαρίδη

«Οι…

Δείτε την αρχική δημοσίευση 204 επιπλέον λέξεις