Μας στήνουν συνεχώς παγίδες και μας εξαπατούν οι ξένοι δανειστές

Greek National Pride

77b48da7e0_666

Ανοιχτό άφησε ο Αλέξης Τσίπρας το ενδεχόμενο διενέργειας δημοψηφίσματος προκειμένου να επικυρώσει ο κυρίαρχος ελληνικός λαός μια συμφωνία ή μια πιθανή ρήξη με τους δανειστές.

Μιλώντας στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου «στον Ενικό» ο πρωθυπουργός προχώρησε σε συγκλονιστικές αποκαλύψεις για τις παγίδες που έστησαν οι Ευρωπαίοι τοκογλύφοι και οι ντόπιοι δοσίλογοι στην εναγώνια προσπάθειά τους να εγκλωβίσουν τη νέα κυβέρνηση σε μνημονιακές πρακτικές.

Στην κατεύθυνση αυτή κατήγγειλε ευθέως τον Αντώνη Σαμαρά για την απόπειρα να παρατείνει μόνο για δύο μήνες τη δανειακή σύμβαση, προκειμένου να διαμορφώσει καθεστώς πιστωτικής ασφυξίας για την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Αλέξης Τσίπρας επισήμανε για μια ακόμα φορά την ανάγκη πολιτικής διαπραγμάτευσης και αναφέρθηκε εκτενώς στο γεωπολιτικό ρόλο που διαδραματίζει η Ελλάδα σε μια περίοδο κατά την οποία το Ιράκ, η Λιβύη, η Συρία, η Σαουδική Αραβία και η Υεμένη φλέγονται στην κυριολεξία από αδυσώπητους εμφυλίους που έχουν αποσταθεροποιήσει ολόκληρη την περιοχή της Νοτιοανατολικής Μεσογείου.

Ο Αλέξης…

Δείτε την αρχική δημοσίευση 1.458 επιπλέον λέξεις

Αρέσει σε %d bloggers: