Το Ολλανδικό Κοινοβούλιο αναγνώρισε τις γενοκτονίες των Αρμενίων, των Ασσυρίων και των Ελλήνων

Greek National Pride

filesgeno

Από ότι φαίνεται εισερχόμεθα σε μια εποχή που έρχονται στην επιφάνεια γεγονότα και πράξεις του παρελθόντος οι οποίες ήταν ΚΑΚΩΣ, τόσα χρόνια  επιμελώς κρυμμένες στο όνομα οποιωνδήποτε « οικονομικών , κοινωνικών, εμπορικών σχέσεων» μεταξύ των εμπλεκομένων χωρών.

genoktonia_pontiwn_jpeg_1

Στο πλαίσιο αυτό, το ολλανδικό κοινοβούλιο ψήφισε ένα δεσμευτικό ψήφισμα  με το οποίο αναγνώρισε την γενοκτονία των Ασσυρίων, των Ελλήνων και των Αρμενίων από τους Οθωμανούς Τούρκους κατά τον Α Παγκόσμιο Πόλεμο.

Το ψήφισμα, που κατατέθηκε από τον βουλευτή Joel Voordewind από το κόμμα της Χριστιανικής Ένωσης, και απολάμβανε της ευρείας υποστήριξης από τα διάφορα μέρη, συμπεριλαμβανομένης της Χριστιανικής Ένωσης, του Λαϊκού Κόμματος για την Ελευθερία και την Δημοκρατία, της Χριστιανοδημοκρατικής Έκκλησης, του Πολιτικού Κόμματος Μεταρρύθμισης και του Εργατικού Κόμματος.

Το ψήφισμα καταδίκασαν ( Μας είναι παντελώς αδιάφορο),  τα δύο τουρκικής καταγωγής  μέλη του Ολλανδικού Κοινοβουλίου, αλλά πέρασε με  ισχυρή πλειοψηφία, αναφέρει η ιστοσελίδα ***horizonweekly.ca .

«Ο στόχος αυτής της πρότασης είναι…

Δείτε την αρχική δημοσίευση 372 επιπλέον λέξεις