Αποκλεισμός δρόμων και παρακώλυση συγκοινωνιών υπό την ανοχή της ΕΛ.ΑΣ

soshalkidiki

Για δεύτερη μέρα συνεχίζεται ο αποκλεισμός της Ιερισσού, Ν.Ρόδων, Ουρανούπολης, Αμμουλιανής, Γοματίου και Αγίου Όρους από τον μισθοφορικό στρατό της ELDORADO.

Σε δύο σημεία του δήμου Αριστοτέλη έχουν στηθεί μπλόκα από τους »διαμαρτυρόμενους” υπαλλήλους που έχουν ως μοναδικό στόχο τη δημιουργία έντασης και σκηνικού »πολέμου» μεταξύ των χωριών του Δήμου Αριστοτέλη.

Χθες, κατά τη διάρκεια της ημέρας, στο μπλόκο Στρατωνίου υπάλληλοι σταμάτησαν το λεωφορείο του ΚΤΕΛ Χαλκιδικής και ρωτούσαν, με απειλητικές διαθέσεις, αν υπήρχε μέσα σε αυτό κάποιος κάτοικος της Ιερισσού.

Σε όλη τη διάρκεια αποκλεισμού του δρόμου, όσοι κάτοικοι της περιοχής επιχείρησαν να περάσουν από το σημείο προπηλακίστηκαν, ενώ δεν έλειψαν και τα χτυπήματα με κλοτσιές και μπουνιές στα οχήματα που αναγνωρίζονταν ως οχήματα αντιδρώντων στην εξόρυξη χρυσού.

Σήμερα, σε άριστη συνεργασία με τις δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ, συνεχίζεται το ίδιο σκηνικό. Οι αστυνομία παραμένει αμέτοχη. Επιπλέον, στο μπλόκο του Γοματίου η ΕΛ.ΑΣ έχει δημιουργήσει δικό της μπλόκο, σε απόσταση…

Δείτε την αρχική δημοσίευση 184 επιπλέον λέξεις