Γ.ΣΑΚΕΛΑΡΙΔΗΣ: «ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΥΘΥΝΗ»Απάντηση-κεραυνός από το Μέγαρο Μαξίμου σε Β.Σόιμπλε: «Λυπούμαστε που ο γερμανικός λαός έχει αυτοκαταστροφική κυβέρνηση»

Greek National Pride

somply«Λυπούμαστε τον γερμανικό λαό γιατί έχει αυτοκαταστροφική ηγεσία. Βέβαια δεν είναι η πρώτη φορά που ο γερμανικός λαός κάνει τέτοιες επιλογές όπως έχει αποδείξει η Ιστορία».Με αυτή την δήλωση-κεραυνό απάντησε μέσω του defencenet.gr υψηλά ιστάμενη πηγή του Μεγάρου Μαξίμου στην απίστευτη δήλωση του Γερμανού ΥΠΟΙΚ Β.Σόιμπλε ότι λυπάται τον ελληνικό λαό για την ανεύθυνη ελληνική κυβέρνηση.Στο Μέγαρο Μαξίμου επικρατεί οργή για την υβριστική δήλωση του Γερμανού ΥΠΟΙΚ, αλλά και αποφασιστικότητα, για το εύρος της απάντησης που θα λάβει.

Συγκεκριμένα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γαβριήλ Σακελλαρίδης είπε: «το ποιος είναι ανεύθυνος και υπεύθυνος είναι υποκειμενικό. Θα μπορούσα και εγώ να πω ότι η συμπεριφορά της Γερμανίας είναι ανεύθυνη. Δεν θέλω όμως να ανταλλάξουμε χαρακτηρισμούς».

Επίσης η ίδια κυβερνητική πηγή σχολιάζοντας το «αυτοκαταστροφικό» της γερμανικής πολιτικής ηγεσίας τόνισε ότι «φαίνεται ότι δεν έχουν καταλάβει ακόμα τι θα υποστεί η ίδια η Γερμανία αν επιμείνει σε αυτή την πολιτική καταστροφής. Ελπίζω να το καταλάβουν…

Δείτε την αρχική δημοσίευση 9 επιπλέον λέξεις