ΣΟΚΑΡΟΥΝ ΟΙ «ΓΑΛΛΟΙ» ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΙΜΑΤΟΚΥΛΙΣΜΑ Iσλαμιστές: «Η Γαλλία θα ξαναγίνει μέρος των ισλαμικών εδαφών ανεξάρτητα από τους πιστούς του Σταυρού»

Greek National Pride

franceuslims«Η Δύση τρέμει. Ο θρίαμβος του αλλάχ είναι κοντά» και «η Γαλλία θα ξαναγίνει μέρος των ισλαμικών εδαφών, ανεξάρτητα από τους πιστούς του Σταυρού» αναφέρουν σε μηνύματά τους οι απανταχού ισλαμιστές που ζουν στη Γαλλία δείχνοντας έτσι ότι ο εφιάλτης μόλις ξεκίνησε.
Ο πόλεμος των θρησκειών και των πολιτισμών έχει ήδη ξεκινήσει. Αντίθετες φιλοσοφίες που έπρεπε να βρίσκονται η καθεμμιά στο λίκνο της, δυστυχώς βρέθηκαν στις ίδιες γειτονιές, χάρις την πολιτική κάποιων άγνωστων υπερεθνικών παγκοσμιοποιητικών κέντρων
Οι τζιχαντιστές ανά τον πλανήτη γιορτάζουν με μηνύματα χαράς και κατάνοιξης την δολοφονία των Γάλλων δημοσιογράφων και εργαζομένων στο γαλλικό σατυρικό περιοδικό, Charlie Hebdo, ως επαλήθευση της αντίληψης που κάνει λόγο για ισλαμιστές ακολούθους του προφήτη και όχι «άκακους και ταπεινούς» μουσουλμάνους.

Μέλη σε ισλαμικές διαδικτυακές σελίδες και κοινωνικά μέσα δικτύωσης υμνούν την δολοφονική μανία των ισλαμιστών δραστών, υποστηρίζοντας ότι η εκτέλεση των μελών της δημοσιογραφικής ομάδας ήταν καθόλα νόμιμη ως πράξη εκδίκησης ενάντια…

Δείτε την αρχική δημοσίευση 1.123 επιπλέον λέξεις