ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΟΓΙΟΡΤΗ Γιορτάστηκε η Μέρα του Δασκάλου

Greek National Pride

TOYRKODASKALOIΟ εορτασμός για την μέρα του Δασκάλου που παραδοσιακά οργανώνεται από την Ένωση Τούρκων Δασκάλων Δυτικής Θράκης, πραγματοποιήθηκε στις 23/11 σε κέντρο διασκέδασης πλησίον του Ιάσμου. Τον εορτασμό σφράγισε ο νόμος που βγάζει τώρα το κράτος σχετικά με την εκπαίδευση και για τον οποίο τονίστηκε πως είναι απαράδεκτος.

Στον εορτασμό που οργάνωσε η Ένωση Τούρκων Δασκάλων Δυτικής Θράκης, μετείχαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Αϊχάν Καραγιουσούφ και Χουσείν Ζεϊμπέκ, οι εκλεγμένοι μουφτήδες Ιμπραήμ Σερίφ και Αχμέτ Μέτε, ο πρόξενος της Τ.C. στην Κομοτηνή Αλή Ριζά Ακιντζί, ο δήμαρχος Μύκης Τζεμίλ Καμπζά, ο πρόεδρος της Ένωσης Τούρκων Δασκάλων Δυτικής Θράκης Σαμί Τοραμάν, ο αντιπεριφερειάρχης Μουσταφά Κατραντζί, οι πρώην βουλευτές Μουσταφά Μουσταφά και Αχμέτ Φαίκογλου, ο Μουζεκί Αχμέτ-πρόεδρος του συλλόγου TÜRKSAD από την Βουλγαρία, δάσκαλοι , συνταξιούχοι δάσκαλοι και ένα πλήθος ομογενών.

Η εκδήλωση άρχισε με τον ύμνο του δασκάλου και με ενός λεπτού σιγή. Κατά τις ομιλίες των επισήμων, ο Σαμί Τοραμάν-πρόεδρος…

Δείτε την αρχική δημοσίευση 1.523 επιπλέον λέξεις