Ο ΟΜΠΑΜΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΕΙ ΑΡΑΒΕΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΓΙΑ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΤΙΚΕΣ ΠΤΗΣΕΙΣ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ

dimpenews.com

hotoI
Δ Πορφύρης/Π Σταφυλά
Αραβικές διαβαθμισμένες εκθέσεις αναφέρουν ότι οι ΗΠΑ εκπαιδεύουν μαχητές σε μια αεροπορική βάση στην Αριζόνα για να  τους προετοιμάσουν για βομβαρδισμούς από αέρα κατά της Συρίας. (syria360press)

Αραβόφωνα μέσα του Λιβάνου ανέφεραν ότι οι ΗΠΑ που ηγείται του λεγόμενου διεθνούς συνασπισμού κατά του Ισλαμικού Κράτους Ιράκ και Μ Συρίας (ISIS), εκπαιδεύει τρομοκράτες από περιοχές της Μέσης Ανατολής προκειμένου να πετάξουν τα μαχητικά αεροσκάφη.

Ρεπορτάζ του δορυφορικού αραβόφωνου καναλιού Al-Mayadeen την Παρασκευή, επικαλέστηκε πληροφορίες που μετέφεραν ασφαλείς πηγές για την εκπαίδευση πιλότων από την Μέση Ανατολή που θα διεξάγουν τις βομβαρδιστικές επιθέσεις στη Συρία.

Οι ίδιες πηγές πρόσθεσαν ότι η εκπαίδευση πραγματοποιείται στην πρώην  βρετανική βάση  BAC 167  εκπαίδευσης μαχητικών, την  Barry M. Goldwater Air Force Range η οποία βρίσκεται κοντά στα μεξικανικά σύνορα, στην Αριζόνα.

Αναφέρθηκε ότι οι άραβες «μαχητές» εκπαιδεύονται σε αεροσκάφος  Boeing A-10 τύπου Thunderbolt II,ένα δικινητήριο αεροπλάνο που χρησιμοποιείται για από αέρος κάλυψη και βομβαρδισμούς. Το…

Δείτε την αρχική δημοσίευση 230 επιπλέον λέξεις