ΕΝΩ ΟΙ ΣΑΜΑΡΟΒΕΝΙΖΕΛΟΙ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΜΦΙΠΟΛΗ, ΟΙ ΒΡΕΤΑΝΙΚΟΙ TIMES ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΕΙ Η ΑΚΡΟΠΟΛΗ!

Greek National Pride

AKROPOLIΤην ίδια ώρα που η ξεφωνημένη χουντάρα των Σαμαροβενιζέλων και τα ξεφτιλισμένα φερέφωνά της επιχειρούν να αποπροσανατολίσουν τον ελληνικό λαό με τις ανασκαφές στην Αμφίπολη (τις οποίες έχουν κάνει… σήριαλ), είναι έτοιμο να καταρρεύσει το μεγαλύτερο μνημείο της χώρας και ολόκληρης της ανθρωπότητας!

Έτσι, άρθρο με τον τρομακτικό τίτλο «Η Ακρόπολη καταρρέει, προειδοποιούν Έλληνες μηχανικοί» δημοσιεύθηκε την Πέμπτη στην ηλεκτρονική έκδοση των βρετανικών Times, με αφορμή τη μελέτη που εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο ώστε να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα της πτώσης βράχων.

Ιδού τα πιο βασικά σημεία του τρομακτικού αυτού άρθρου:

«Η Ακρόπολη καταρρέει και θα χρειαστεί δουλειά για να επισκευαστεί, προειδοποίησαν αρχαιολόγοι στην Ελλάδα. Οι μηχανικοί ανακάλυψαν ότι μέρος του τεράστιου βράχου, πάνω στον οποίο δεσπόζει ο Παρθενώνας στο κέντρο της Αθήνας, αρχίζει να υποχωρεί. Κλιμάκια του Κεντρικού Αρχαιολογικού Συμβουλίου διαπίστωσαν “αστάθεια σε μία αρκετά ευρεία περιοχή”, εξετάζοντας την πτώση βράχων τον Ιανουάριο, όταν ένας ογκόλιθος υποχώρησε από…

Δείτε την αρχική δημοσίευση 63 επιπλέον λέξεις