«Πύρινος» Άνθιμος: «Σωθήκαμε από τους Ρώσους τουρίστες όχι από τους Τούρκους»»ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΜΗΜΑ ΙΣΛΑΜΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ; ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ;»

Greek National Pride

thessalonikhΟι Ρώσοι τουρίστες που η ελληνική κυβέρνηση φρόντισε να διώξει από την χώρα έδωσαν ανάσα στην Θεσσαλονίκη και όχι οι Τούρκοι που θέλει να φέρει στην πόλη ο Γ.Μπουτάρης είπε σήμερα στο κήρυγμά του ο Μητροπολίτης Άνθιμος. Πύρινος για άλλη μια φορά ο λόγος του κράτησε ψηλά τη σημαία του Έθνους αλλά και της λογικής.

Στο κήρυγμά του σήμερα το πρωί στην Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στον Ι.Ναό αγίου Δημητρίου Θεσ/νίκης ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης Άνθιμος δήλωσε με παρρησία:

«Πρόβαλαν κάποιοι τον ερχομό Τούρκων τουριστών λες και ήρθαν Ελβετοί τραπεζίτες». Συνέκρινε δε το τουριστικό ρεύμα από την Τουρκία με αυτό από τη Ρωσία και είπε: «Μη λέτε πως σωθήκαμε με τους Τούρκους τουρίστες. Με τους Ρώσους σωθήκαμε»

Υπενθυμίζεται ότι από τις απώλειες στον τουρισμο και το μπλοκ στα ελληνικά αγροτικά προϊόντα η Ελλάδα θα χάσει 1 δισ.ευρώ που η κυβέρνηση θα τα αναζητήσει από τα συνήθη κορόιδα, τους έλληνες πολίτες.

Για τις…

Δείτε την αρχική δημοσίευση 169 επιπλέον λέξεις