ή ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ… ή ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ!…

 

ΕΞΩΔΙΚΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ ΚΑΙ ΑΓΩΓΕΣ ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΤΩΝ Δ.Σ. ΑΥΤΩΝ.

ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ!…

=========================

Είναι αδιαμφισβήτητο -πλέον- γεγονός το ότι το ‘σύστημα’, μέσα από κάθε του έκφανση, επιτίθεται εναντίον ημών των πολιτών…

Αυτή η -σε βάρος μας- επίθεση διεξάγεται μέσω και των ασφαλιστικών ταμείων.

Μας απειλούν λέγοντάς μας ότι θα μας πάρουν τα σπίτια μας, αν δεν καταβάλουμε όλες τις -επαχθείς και άδικες άμεσες ή/& έμμεσες φορολογικές και άλλες- εισφορές που μας επιβάλλονται.

Επ’ αυτού, λοιπόν, πλέον δεν παρακαλάμε, κι ούτε κάνουμε τους κακόμοιρους!

ΑΠΛΩΣ, κάνουμε (αντ)επίθεση στην επίθεση τους!

Στρεφόμαστε εναντίον των μελών των Δ.Σ. των ασφαλιστικών ταμείων και απαιτούμε να μας αποδείξουν το ότι έχουν τα χρήματα τα οποία μέχρι τώρα τους έχουμε εμπιστευτεί, κι αυτό διότι -οι διαχειριστές των ταμείων μας- είναι υποχρεωμένοι να μας τα επιστρέψουν, υπό την μορφή συντάξεως, επειδή αυτό επιτάσσει ο σκοπός της συστάσεώς των ασφαλιστικών ταμείων.

Αυτό σημαίνει ότι είναι υποχρεωμένοι να τα έχουν -ανά πάσα ώρα και στιγμή- διαθέσιμα, διότι ο σκοπός των ασφαλιστικών ταμείων είναι η χορήγηση συντάξεων και η κάλυψη ιατροφαρμακευτικών αναγκών & νοσοκομειακής περίθαλψης των ασφαλισμένων τους.

Επειδή, λοιπόν, ο ιδρυτικός τους σκοπός επιτάσσει και τους επιβάλλει να μας καταβάλουν σύνταξη και να μας καλύπτουν την ιατροφαρμακευτική μας περίθαλψη, με απλά λόγια σημαίνει ότι είναι ‘θεματοφύλακες των χρημάτων’ μας και κατά συνέπεια, είναι προσωπικά υπεύθυνοι για να τα έχουν και μάλιστα, να τα έχουν -σε εμάς τους δικαιούχους- άμεσα διαθέσιμα!

Οπότε, αν δεν τα έχουν και μάλιστα, άμεσα διαθέσιμα, θα πρέπει να απαιτηθούν από εμάς -ως δικαιούχοι- από την προσωπική τους περιουσία, προβαίνοντας σε αγωγές, μηνύσεις και ασφαλιστικά μέτρα.

Άραγε, πόσα χρήματα θα μπορούν να διαθέτουν για τις δικαστικές δαπάνες, όταν θα έχουν να αντιμετωπίσουν προσωπικά όχι έναν ή δύο, αλλά, αναρίθμητες εις βάρος τους αγωγές, μηνύσεις και κάθε άλλο διαθέσιμο ένδικο μέσο;

ΜΕ ΑΠΛΑ ΛΟΓΙΑ…

ή

ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ…

ή

ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ!…

Όμως, πριν τα μέλη των Δ.Σ. των ασφαλιστικών ταμείων μας δώσουν την οποιαδήποτε απάντηση στο εν λόγω εξώδικό μας, θα καταθέσουμε πρώτοι αγωγές εναντίον τους και θα τους ζητάμε αποζημίωση από την προσωπική τους περιουσία, διότι -το 2012- έλαβαν μέρος στο κούρεμα των ομολόγων που είχαν αγοράσει με τα δικά μας χρήματα, παρ’ ό,τι τότε τους είχαμε ενημερώσει εγκαίρως δια εξωδίκου, το οποίο μάλιστα, τους είχε επιδοθεί με δικαστικό επιμελητή.

Με το εν λόγω εξώδικο, βάση επισήμων κρατικών εγγράφων και Φ.Ε.Κ., τους αποδεικνύαμε εκείνη την στιγμή το ότι δεν έπρεπε να δεχτούν οποιαδήποτε κούρεμα των ομολόγων μας, διότι αφ’ ενός μεν τα χρήματα που αντιστοιχούσαν στα ομόλογα ήταν δικά μας και όχι του κράτους και αφ’ ετέρου δε, δεν υπήρχε -και ούτε υπάρχει- οικονομικό πρόβλημα στο κράτος, γεγονός που αποδεικνύεται από τους προϋπολογισμούς και ισολογισμούς που οι ίδιοι κάθε έτος συντάσσουν.

Έτσι, λοιπόν, θα σκεφτούν πάρα πολύ, το να τολμήσουν να στραφούν εναντίον μας, προκειμένου να προβούν σε αναγκαστική είσπραξη των παρανόμων και επαχθών οφειλομένων εισφορών μας, με κατασχέσεις και πλειστηριασμούς ή να κινηθούν εις βάρος μας ασκώντας μηνύσεις εναντίον μας.

Η επιλογή είναι -πλέον- μονόδρομος!…

…και η διαδικασία έχει ως η εξής:

α). έχουμε συνολικά 4 αντίγραφα του εξωδίκου, &

β). με τα 2 εξ αυτών πάμε στο ασφαλιστικό μας ταμείο και αφού καταθέσουμε το μεν ένα στο πρωτόκολλο, ζητάμε να μας βάλει την σφραγίδα του πρωτοκόλλου επάνω στο άλλο και όχι απλώς να μας δώσει ένα χαρτάκι με τον αριθμό πρωτοκόλλου.

Αν μας το αρνηθούν αυτό, τότε τους ζητάμε -διά αιτήσεως- στο πρωτόκολλο να μας δώσουν θεωρημένο ακριβές αντίγραφο του εν λόγω πρωτοκολληθέντος εγγράφου.

Το ίδιο κάνουμε και στο Κ.Ε.Α.Ο..

# Καλόν είναι να ενημερώνεται το κίνημα για την κάθε τέτοια κατάθεση που θα γίνεται, ώστε να υπάρχει συλλογική αντιμετώπιση εναντίον του κάθε ασφαλιστικού ταμείου.

Αν προκύψει οποιαδήποτε άρνηση παραλαβής του εν λόγω εξωδίκου ή σας φέρουν κάποιο εμπόδιο, τότε επικοινωνήστε αμέσως με το τηλέφωνο του κινήματος [6930.362.262] για παροχή συμβουλευτικής υποστήριξης ώστε να παραλάβουν το εξώδικο.

Επίσης για οποιαδήποτε απορία έχετε καλέστε στο ίδιο τηλέφωνο.

Κανένας οίκτος δεν πρέπει σε υπαλλήλους που εκτελούν τις

παράνομες εντολές των δωσιλόγων διαχειριστών της εξουσίας.

Ή αυτοί ή εμείς!

μπορείτε να κατεβάσετε το εξώδικο πατώντας  ΕΔΩ

ή στείλτε email να σας το στείλουμε

ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ.-
Εκτύπωση

ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΙΝΑΙ

αυτό που γίνεται στην πατρίδα μας

=============================================

ΑΜΥΝΑ ΤΕΛΟΣ

ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ

=================================================

Ερώτημα: Ποιος φοβάται τον άλλο;

ο λαός τους διαχειριστές της εξουσίας

ή

οι διαχειριστές της εξουσίας τον λαό;

Την απάντηση την έχουν δώσει οι ίδιοι οι διαχειριστές της εξουσίας με τις πράξεις τους.

Μια βόλτα στην Βουλή δείχνει τον τρόμο των δοσίλογων, που εδώ και μήνες έχουν βάλει μόνιμα κάγκελα από την μια άκρη στην άλλη και δεν μπορεί κανένας να πάει ούτε στο ΜΝΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ, αν δεν ανοίξουν μια μικρή πορτούλα για να περάσεις. Αυτοί είναι οι ανεπάγγελτοι που δεν έχουν δουλέψει μια ημέρα στην ζωή τους.

Πως θα πολεμήσουμε;

Γνωριζοντας τα κατωθι

Πρώτον: ποιος είναι ο αντίπαλος μας.

Αντίπαλος μας είναι: οι διαχειριστές της εξουσίας και οι τράπεζες.

Και οι δυο είναι στην ίδια συμμορία και ο κάθε ένας από αυτούς παίζει τον ρόλο του,

κατόπιν των εντολών που παίρνουν από τα αφεντικά τους, δηλαδή τους ξένους

τοκογλύφους και τους ντόπιους νταβατζήδες.

Δεύτερον: Τι όπλα θα χρειαστούμε;

Τα όπλα με τα οποία θα πολεμήσουμε είναι ακριβώς ίδια με αυτά που μας

πολεμάνε. Δηλαδή με νόμους και δικαστικές αποφάσεις.

Αυτά χρησιμοποιούν για να οικειοποιηθούν την περιουσία μας και να

κατακτήσουν την πατρίδα μας.

Τρίτον: Αντιμετωπίζουμε χωριστά δημόσιο και τράπεζες.

Διαφορετικά αντιμετωπίζουμε τις τράπεζες και διαφορετικά τον κάθε τομέα του

δημοσίου (εφορία – ασφαλιστικά ταμεία κ.λπ).

Αυτό που πρέπει να κατανοήσετε και να το βάλετε καλά στο μυαλό σας είναι ότι κατ αρχάς

οι νόμοι πρέπει να εφαρμόζονται προς όλους, όπως λέει το Σύνταγμα μας.

<< Οι Έλληνες είναι ίσοι ενώπιον του νόμου >>.

Και το Σύνταγμα αναφέρει ρητά ότι όλοι οι νόμοι είναι κατώτεροι του Συντάγματος και θα πρέπει να συμφωνούν με αυτό.

Μέχρι τώρα, μας εκπαίδευσαν να δεχόμαστε ότι μόνο εμείς πρέπει να υπακούμε στους νόμους και εκείνοι, τόσο οι διαχειριστές της εξουσίας αλλά και ο κάθε κρατικός υπάλληλος σε κάθε θέση της κρατικής μηχανής, είναι υπεράνω του νόμου.

ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ Ο ΝΟΜΟΣ!!! ΕΙΝΑΙ ΕΞΟΥΣΙΑ!!!

Όποιος πλέον αποδέχεται αυτό, δεν έχει δικαίωμα να ομιλεί και να διαμαρτύρεται, όπως είχε πει κάποτε κάποιος από τους διαχειριστές της εξουσίας. ( Μ. Κουτσόγιωργας ; ).

Αυτό ήταν μέχρι χτες.

Από σήμερα ουδείς υπεράνω του νόμου.

Όλοι θα συρθούν ενώπιον της δικαιοσύνης χωρίς καμιά εξαίρεση.-

Δεν το λέμε εμείς, οι νόμοι που αυτοί ψήφισαν το λένε και θα τους εφαρμόσουν ρητά.

Δείτε λοιπόν πως εφαρμόζεται ο νόμος σε αυτούς που μέχρι τώρα ο λόγος τους ήταν νόμος.

Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ

Θέμα : κατάθεση φορολογικών δηλώσεων

Πέρσι καταθέσαμε χειρόγραφη αρχική μηδενική δήλωση εισοδήματος παρ ότι διέταξαν οι διαχειριστές της εξουσίας να γίνουν οι φορολογικές δηλώσεις μέσω ίντερνετ..

Δηλαδή, πήραμε το Ε1, συμπληρώσαμε όλα τα στοιχεία μας στο επάνω μέρος της πρώτης σελίδας -επώνυμο, όνομα, πατρώνυμο, διεύθυνση, τηλέφωνο, Α.Δ.Τ. και Α.Φ.Μ.- και γράψαμε με κεφαλαία γράμματα διαγωνίως την λέξη ΑΡΧΙΚΗ -υπογραμμίζοντας την-στην δεξιά πλευρά του τίτλου του Ε1 που γράφει … ΔΗΛΩΣΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑΣ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2013.

Μετά υπογράψαμε στην τελευταία σελίδα χωρίς να συμπληρώσουμε κανένα άλλο πεδίο στην δήλωση.

Πήγαμε στην Δ.Ο.Υ στο τμήμα εισοδήματος και ζητήσαμε να καταθέσουμε αυτήν την αρχική μηδενική δήλωση εισοδήματος.

Η υπάλληλος μας είπε ότι οι δηλώσεις γίνονται μόνο ηλεκτρονικά και δεν μπορεί να την παραλάβει.

Η απάντηση μας ήταν ότι δεν έχουμε καμιά σχέση με τους υπολογιστές και ούτε θέλουμε να έχουμε.

Επίσης ότι δεν έχουμε λεφτά να πληρώσουμε λογιστή να μας την υποβάλει.

Αλλά και να είχαμε λεφτά, επειδή έχουμε ακούσει ότι κάθε τι που είναι γραμμένο στους υπολογιστές ο οποιοσδήποτε γνωρίζει και μπει μέσα μπορεί να το διαγράψει.

Τότε εσύ κύριε εφοριακέ θα μας πεις ότι δεν έχουμε υποβάλει δήλωση και θα μας βάλεις πρόστιμο.

Γι αυτό όπως όλα τα χρόνια έπαιρνες χειρόγραφη την δήλωση, έτσι και τώρα θα την πάρεις και εγώ θα έχω γραπτή απόδειξη ότι έχεις παραλάβει την δήλωση και δεν υπάρχει περίπτωση να μου επιβάλεις πρόστιμο. Τα γραπτά μένουν.

Χωρίς άλλη αντίρρηση παρέλαβαν πέρσι την δήλωση.

Φέτος όμως μετά την περσινή αντίδραση μας, φαίνεται ότι οι δωσίλογοι διαχειριστές της εξουσίας έδωσαν εντολή να μην παραλαμβάνουν χειρόγραφες δηλώσεις, χωρίς να λένε με ποιο γραφτό νόμο δεν ισχύουν αυτά που επικαλεστήκαμε πέρσι και τα επαναλάβαμε φέτος.

Έτσι αυθαίρετα οι εφοριακοί έλεγαν,……….. δεν παραλαμβάνουμε.

Οι τρόποι αντιδράσεως σε αυτήν τους την άρνηση ήταν :

Α) Σε αρκετές εφορίες παρά αυτήν την απάντηση τους, η επιμονή μας είχε σαν αποτέλεσμα να την παραλάβουν τελικά. (σχετικό 1).

Β) Σε άλλες εφορίες που δεν την παρέλαβαν, ζητήσαμε και καταθέσαμε αίτηση-δήλωση [και πήραμε αντίγραφο] η οποία έλεγε ότι ….. << ήρθα σήμερα στην τάδε εφορία να καταθέσω ΑΡΧΙΚΗ ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2014 και ο έφορος και οι υπάλληλοι αρνήθηκαν να την παραλάβουν. Καταθέτω αυτήν την δήλωση προς γνώσιν και με την επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματος μου για τις νόμιμες συνέπειες>>. ( σχετικό 2 ).

Αυτή και μόνο η δήλωση ότι πήγαμε να καταθέσουμε ΑΡΧΙΚΗ ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ και δεν την παρέλαβαν αποτελεί απόδειξη ότι καταθέσαμε αρχική μηδενική δήλωση μέσα στην οριζομένη προθεσμία και δεν μπορούν να επιβάλουν πρόστιμο μη καταθέσεως φορολογικής δηλώσεως. Έτσι δεν μπορούν να βγάλουν και φόρο για να πληρώσουμε.

Βεβαίως κάποιοι έγραψαν το κείμενο αυτήν την δήλωση με ποιο λαϊκό τρόπο, το οποίο βέβαια δείχνει ότι δεν μας σταματάει τίποτα και κανείς. ( σχετικό 3 )

Γ) Σε περιπτώσεις όπου δεν παρέλαβαν και αυτήν την δήλωση φωνάξαμε την αστυνομία και κατέγραψε το συμβάν της αρνήσεως να παραλάβει ο διευθυντής την δήλωση φορολογουμένου πολίτη. Με το δελτίο συμβάντων θα καταθέσουμε αγωγή και μήνυση για παράβαση καθήκοντος, κατάχρηση εξουσίας κλπ εναντίον των συγκεκριμένων προσώπων που αυθαίρετα το έπαιζαν << εγώ αποφασίζω και διατάζω>>.

Δ) Υπήρξαν περιπτώσεις όπου στείλαμε αυτές τις δηλώσεις και με δικαστικό επιμελητή και ακόμα και σε αυτόν αρνήθηκαν θα την παραλάβουν κάποιοι δωσίλογοι εφοριακοί.

Και σε αυτούς θα γίνει η ίδια διαδικασία των αγωγών και μηνύσεων.

Φυσικά εμείς καταθέσαμε την ΑΡΧΙΚΗ ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ, στέλνοντας τηνμέσω ΕΛΤΑ με συστημένη επιστολή. ( σχετικό 4 ).

ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΤΑΜΑΤΑ

ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΑΥΤΩΝ.

Εφορία και τράπεζες έχουν αρχίσει να προαισθάνονται τι θα τους επισκεφθεί λίαν συντόμως δια μέσου της λεωφόρου της δικαιοσύνης. Το μέγεθος αυτού δεν μπορούν να γνωρίζουν. Στις επόμενες μέρες θα ηχήσει και το κουδούνι των ασφαλιστικών ταμείων.

Τρεις προϋποθέσεις πρέπει να ισχύουν για να για να πάρουμε αυτό που ζητάμε:

α) Να το ζητήσουμε.

β) Να έχουμε τις αποδείξεις ότι αυτό που ζητάμε ανήκει μόνο σε εμάς.

γ) Να ξέρουμε και τον τρόπο που θα το ζητήσουμε.

Διότι η φράση που λέει ο λαός, ότι έτσι όπως φέρεται και μιλάει χάνει το δίκιο του, αυτήν την σημασία έχει. Παρ ότι έχει δίκιο, επειδή δεν ξέρει να το ζητήσει στο τέλος βγαίνει χαμένος.

Η μεγάλη κατολίσθηση όμως για αυτούς, θα αρχίσει τον Σεπτέμβριο.

Το διαβάσαμε από το: ΜΕ ΑΠΛΑ ΛΟΓΙΑ…. ή ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ… ή ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ!… http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2014/08/blog-post_204.html#ixzz39JS4ARat