Περιοδεία του αντιπροέδρου της τουρκικής κυβέρνησης στην Θράκη με τις ευλογίες της προδοτικής συγκυβέρνησης

Greek National Pride

isler__article

Σε πλήρη εφαρμογή το τουρκικό σχέδιο «Κοσσοβοποίησης» της Θράκης

Όπως πάντα, με το πρόσχημα της μουσουλμανικής θρησκείας, αξιωματούχοι και βουλευτές διαφόρων κομμάτων εκ Τουρκίας “επισκέπτονται” την Θράκη μας.

Έτσι και φέτος, με την ελλαδική συγκυβέρνηση “να κοιμάται τον ύπνο του δικαίου”, οι τούρκοι αλωνίζουν στην Θράκη, και πιο συγκεκριμένα ο αντιπρόεδρος της τουρκικής κυβέρνησης Εμρουλλάχ Ισλέρ, ο βουλευτής Προύσας του ΑΚΡ Χακάν Τσαβούσογλου, ο πρόεδρος της ΤΙΚΑ Σερντάρ Τζαμ και ο Γενικός Συντονιστής του IRCICA Χαλίτ, όπως μας ενημερώνει η ιστοσελίδα tourkikanea.gr.

Ο αντιπρόεδρος της τουρκικής κυβέρνησης Εμρουλάχ Ισλέρ συναντήθηκε με τους ψευτομουφτήδες Αχμέτ Μέτε και Ιμπραήμ Σερίφ, επισκέφτηκε την “τουρκική ένωση Ξάνθης”, ενώ καθ’ όλη την διάρκεια της “επίσκεψής” του συνοδευόταν από την αρχιπρακτοράντζα, τον πρόξενο Ιλχάν Σενέρ.

Ο αντιπρόεδρος της τουρκικής κυβέρνησης Εμρουλλάχ Ισλέρ επισκέφτηκε επίσης την “ένωση τουρκικής νεολαίας Κομοτηνής”, τα κεντρικά γραφεία του DEB, καθώς και το προξενείο της Τουρκίας στην Κομοτηνή, όπου συναντήθηκε με τους…

Δείτε την αρχική δημοσίευση 86 επιπλέον λέξεις