ΣΚΑΝΔΑΛΟ: Eκατοντάδες εκατομ. δημόσιου χρήματος της Ελλάδας, γιά εγχειρήσεις – νοσήλεια Ελλήνων, κατά »σύμπτωση» επιλεκτικά στην Βοστώνη

ΑΒΕΡΩΦ

αναδημοσίευση από το ΚΑΛΑΜΙ

.

Μία καλοστημένη επιχείρηση από την δεκαετία του ’80

»Κατά σύμπτωση» σχεδόν όλοι οι ‘Ελληνες ασθενείς -ενήλικες και παιδιά- έρχονται ΜΟΝΟ στην Βοστώνη (φαίνεται στις ΗΠΑ δεν υπάρχουν άλλα νοσοκομεία), γιά 3 δεκαετίες, »συμπτωματικά» σε δύο συγκεκριμένα νοσοκομεία, με την εγγύηση του ελληνικού Δημόσιου, που χρεωνόταν σχεδόν διπλάσια. »Κατά σύμπτωση», πάντα μία »φιλάνθρωπος» εθελόντρια μεσολαβεί γιά ασθενή παιδιά και κατά σύμπτωση φιάχτηκε από την Μητρόπολη και »Οίκος Φιλοξενίας» συγγενών τους.

»Κατά σύμπτωση» η »φιλάνθρωπος», η Μητρόπολη και διάφοροι »παράγοντες», συνεργάζονται »άψογα» στο…»φιλανθρωπικό τους έργο». Και »κατά σύμπτωση», μαζεύονται χρήματα σε…εράνους γιά την »φιλάνθρωπο» μεν και τον »φιλανθρωπικό» ανύπαρκτο νομότυπα »Οργανισμό» της, αλλά ουσιαστικά γιά τα νοσοκομεία. Οι περισσότερες εγχειρήσεις και νοσηλείες-θεραπείες μπορούσαν να γίνουν στην Ελλάδα. Εκτιμάται ότι εκατομμύρια πήγαν σε »μεσολαβήσεις-μίζες».

Δείτε την αρχική δημοσίευση 99 επιπλέον λέξεις