Οι Ελληνες στους δρόμους για τον θρίαμβο της Εθνικής Με επίκεντρο Ομόνοια και Λευκό Πύργο – Συγχαρητήριο τηλεγράφημα Σαμαρά

Greek National Pride

MODIAL

Με επίκεντρο την Ομόνοια στην Αθήνα, τον Λευκό Πύργο στη Θεσσαλονίκη αλλά και πολλές πλατείες ανά τη χώρα οι Ελληνες ακολούθησαν τη συμβούλη του Φερνάντο Σάντος και βγήκαν στους δρόμους για να διασκεδάσουν την πρόκριση της εθνικής στους «16» του Μουντιάλ.

Πρόκειται για μία ιστορική στιγμή για το ελληνικό ποδόσφαιρο καθώς για πρώτη φορά η εθνική μας ομάδα προκρίνεται στην κορυφαία διοργάνωση.

Πόσο μάλλον αν σκεφτεί κανείς ότι μεγάλα ευρωπαϊκά ονόματα όπως Ισπανία, Ιταλία, Αγγλία τέθηκαν νοκ άουτ, ενώ πιθανότατα εκτός συνέχεια θα μείνει και η Πορτογαλία του Ρονάλντο.

Ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς μετά την πρόκριση της Ελλάδας στον επόμενο γύρο του Παγκόσμιου Κυπέλλου έστειλε συγχαρητήριο τηλεγράφημα στους παίκτες της ομάδας τονίζοντας πως για μια ακόμα φορά έκαναν περήφανους όλους τους Έλληνες.

Παράλληλα ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιάννης Ανδριανός έκανε την ακόλουθη δήλωση για τη πρόκριση της Εθνικής μας ομάδας ποδοσφαίρου στις «16» καλύτερες ομάδες του Παγκοσμίου Κυπέλλου της…

Δείτε την αρχική δημοσίευση 85 επιπλέον λέξεις