Μάγεψε τους θεατές που κατέκλυσαν το αμφιθέατρο του δημαρχιακού μεγάρου του Δήμου Σαρωνικού η Ορχήστρα Φίλων της Μουσικής «Καμεράτα»

Ανεξάρτητος Σαρωνικός Blog

Καμεράτα4Μάγεψε τους θεατές που κατέκλυσαν το αμφιθέατρο του δημαρχιακού μεγάρου του Δήμου Σαρωνικού η Ορχήστρα Φίλων της Μουσικής «Καμεράτα» που έδωσε μια εξαιρετική συναυλία για τους φίλους της μουσικής της περιοχής μας υπό τη διεύθυνση του αρχιμουσικού Γιώργου Πέτρου.
Το πολυάριθμο κοινό απόλαυσε ένα πρόγραμμα που περιλάμβανε δημιουργίες σπουδαίων κλασικών συνθετών όπως είναι ο Arcangelo Corelli, o Antonio Vivaldi, o Wolfgang Amadeus Mozzart κ.α. και χειροκρότησε με ενθουσιασμό τους μουσικούς της πολυβραβευμένης «Καμεράτα» που κέρδισε τις εντυπώσεις και σε αυτή της την εμφάνιση.
Η συναυλία πραγματοποιήθηκε σε μια ιδιαίτερα συγκινησιακά φορτισμένη ατμόσφαιρα τόσο για τον ίδιο τον μαέστρο που η καταγωγή του από την πλευρά του πατέρα του είναι από τα Καλύβια όσο και για τους συντοπίτες του που γέμισαν την αίθουσα του αμφιθεάτρου για να τον τιμήσουν. Εξάλλου, επιθυμία της δημοτικής αρχής ήταν πέρα από το να προσφέρει στους κατοίκους της περιοχής μια ξεχωριστή μουσική βραδιά, με την ευκαιρία…

Δείτε την αρχική δημοσίευση 1.180 επιπλέον λέξεις