Σκάει “κανόνι” στο τραπεζικό σύστημα;

 troktiko

Πληροφορίες θέλουν τράπεζα να ετοιμάζεται για δυνατό “κανόνι” στην ελληνική αγορά, με δεκάδες μικροεπενδυτές να έχουν χάσει τον ύπνο τους. Ετοιμάζεται για δεύτερη αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, μέσα σε λίγους μήνες, ενώ τον τελευταίο καιρό αλλάζει το Δ.Σ. και τους διευθυντές σαν τα… πουκάμισα. Η είδηση θα ταρακουνήσει κυριολεκτικά ένα…
μεγάλο μέρος της Ελλάδας, αφού δεκάδες “επενδυτές” έχουν βάλει τα χρήματά τους με αποτέλεσμα να βρίσκονται εγκλωβισμένοι.

Τα αρνητικά μηνύματα ξεκίνησαν από το φθινόπωρο του 2013, με αποκορύφωμα πρόσφατες αναφορές από εισαγγελικούς κύκλους που έκαναν λόγο για “πάρτι” εκατομμυρίων που δόθηκαν σε εταιρίες φαντάσματα μπαίνοντας στο στόχαστρο ελεγκτών της Τράπεζας της Ελλάδας αλλά και Εισαγγελέων.

Φήμες λένε, πως ακόμα και η ηγεσία της τράπεζας τις τελευταίες ημέρες βρίσκεται σε συνεχή ραντεβού με μικροεπενδυτές για να καλύψει την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου που ζητά εναγωνίως η Τράπεζα της Ελλάδας για να μπορέσει να σταθεί.

Άλλες πληροφορίες την θέλουν να έχει τεράστια “τρύπα” στα αποθεματικά της με αποτέλεσμα να “ζητιανεύουν” δεξιά και αριστερά από τους ανυποψίαστους επενδυτές… δανεικά!

Κάποιοι από τους μικροεπενδυτές ήδη έχουν καταλάβει πως κάτι δεν πάει καλά, με αποτέλεσμα να έχουν έρθει σε σκληρή ρήξη με την “ανύπαρκτη” Διοίκηση της τράπεζας.

Τις επόμενες ημέρες θα δημοσιεύσουμε ανατριχιαστικές πληροφορίες για την διοίκηση και το παρελθόν της τράπεζας.

πηγη