Σοκ για Σαμαρά-Δένδια-Αθανασίου από διαλόγους Κασιδιάρη-Μπαλτάκου (Video)

Λαϊκιστής

 http://rutube.ru/video/embed/6898880?isFullTab=true&autoStart=true&ref=window
Σοκ για Σαμαρά-Δένδια-Αθανασίου από διαλόγους Κασιδιάρη-Μπαλτάκου (Video)
Διαλόγους – σοκ που υποστηρίζει ότι είχε με τον γ.γ. της κυβέρνησης, Παναγιώτη Μπαλτάκο, παρουσίασε στη Βουλή ο Ηλίας Κασιδιάρης.Όπως υποστηρίζει στα έγγραφα που παρουσίασε, ο γ.γ. της κυβέρνησης του περιέγραψε αναλυτικά τις αντιδράσεις του Αντώνη Σαμαρά όταν έμαθε ότι ο Ηλίας Κασιδιάρης αφέθηκε ελεύθερος. Επίσης, φέρεται να του εξηγεί αναλυτικά ότι υπήρξαν παρεμβάσεις στη Δικαιοσύνη από τους υπουργούς Χαράλαμπο Αθανασίου και Νίκο Δένδια, με εντολή Σαμαρά, καθώς και ότι δεν υπήρχαν στοιχεία εναντίον του βουλευτή της ΧΑ.Αναφέρει ακόμη ότι οι διάλογοι με τον Παναγιώτη Μπαλτάκο είναι μαγνητοσκοπημένοι και έχουν κατατεθεί στη δικογραφία «κατά της κυβέρνησης Σαμαρά στο Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, στο Στρασβούργο».
Ο Ηλίας Κασιδιάρης κάνει λόγο για «αδίκημα κατάχρησης εξουσίας σε βαθμό κακουργήματος, τουλάχιστον για τον υπουργό Δικαιοσύνης, και εντός των επόμενων ημερών θα καταθέσει πρόταση για παραπομπή του εν λόγω υπουργού στην προανακριτική επιτροπή.Δείτε το βίντεο στο…

Δείτε την αρχική δημοσίευση 239 επιπλέον λέξεις

1 Comment

  1. Μόνο ένα ερώτημα είναι εύλογο και αξίζει ίσως να μας απασχολεί: Γιατί δεν δόθηκε στη δημοσιότητα αυτή η επίμαχη μαγνητοταινία λίγες ημέρες ενωρίτερα και πάντως πριν την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου που συνομολογεί την θανατική καταδίκη μερικών ακόμα χιλιάδων Ελλήνων? Γιατί δεν δόθηκε στη δημοσιότητα αυτή η επίμαχη μαγνητοταινία, λίγες μέρες ενωρίτερα, τότε που με αφορμή το γάλα ή τα φάρμακα, δοκιμαζόταν σοβαρά η συνοχή της βλαπτικής κυβέρνησης μας?

    http://wp.me/p3ThAQ-n9

    Μου αρέσει!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.