Καταρρίπτεται.Έκτακτο Οι Ρώσοι αναφέρουν την κατάρριψη δύο αμερικανικών UAV στη Κριμαία.

Μία έκτακτη ΄΄είδηση΄΄ κάνει το γύρο του διαδικτύου εδώ και λίγες ώρες,δείτε την με τίτλο…
Έκτακτο οι Ρώσοι αναφέρουν την κατάρριψη δύο αμερικανικών UAV στη Κριμαία
Ας δούμε λίγο τι ισχυρίζονται στο άρθρο καθώς το βίντεο που το συνοδεύει δεν δείχνει καμία κατάρριψη αλλά απλά μία δοκιμαστική πτήση ενός μη επανδρωμένου αεροσκάφους.Δύο αμερικανικά UAV (μη επανδρωμένα αναγνωριστικά εναέρια οχήματα) καταρρίφθηκαν πριν λίγο επάνω από την Κριμαία αναφέρουν κριμαϊκές και ρωσικές πηγές, όπως το πρακτορείο News of Crimea τις οποίες αναμεταδίδει το Voice of Russia.

Tα αμερικανικά αεροσκάφη (το ένα μικρό τακτικής αναγνώρισης και το άλλο μεγαλύτερο, αναφέρεται ως δικινητήριο, πιθανότατα Global Hawk) καταρρίφθηκαν από αντιαεροπορικά βλήματα και από βολές αντιαεροπορικών πυροβόλων όπλων στην περιοχή όπου βρίσκεται το σημείο ελέγχου Turetsky Val

Η αντιαεροπορική άμυνα της Κριμαίας έχει τεθεί σε κατάσταση ύψιστου συναγερμού.

Περισσότερα σε λίγο.

Καλό θα ήταν να μην δούμε περισσότερα σε λίγο,όχι για κάποιο άλλο λόγο αλλά γιατί πηγή της ΄΄είδησης΄΄ είναι ένα tweet που κυκλοφόρησε….
Crimean news reports that 2 American drones were shot down over #Crimea
https://twitter.com/NewsBalkan/status/443383595655524352

Δεν υπάρχει επιβεβαίωση από κανένα επίσημο πρακτορείο,παρόλα αυτά είπα να κάνω και μία βόλτα στο Crimean news για να δω αν όντως υπάρχει αυτή η είδηση,έβαλα τον τίτλο στο παραθυράκι αναζήτησης και μαντέψτε το αποτέλεσμα….
http://qha.com.ua/search?t=1&q=2%20American%20Drones%20were%20shot%20down%20over%20Crimea

Κανένα άρθρο δεν φαίνεται να υπάρχει στο Crimean news,να σημειώσω εδώ ότι δεν υπάρχει ιστοσελίδα με το όνομα News of Crimea που λέει το άρθρο (τουλάχιστον δεν βρήκα εγώ).
https://www.google.gr/search?q=News+of+Crimea&oq=News+of+Crimea&aqs=chrome..69i57&sourceid=chrome&espv=210&es_sm=93&ie=UTF-8#q=News+of+Crimea

πηγη