Πολίτης άρπαξε τη σημαία του ψευδοκράτους από το αυτοκίνητο του Έρογλου στα κατεχόμενα

 troktikoΑγανακτισμένος άντρας στα κατεχόμενα, βούτηξε τη σημαία από τη «προεδρική» λιμουζίνα, γιατί δεν του επέτρεψαν να δει τον Ντερβίς Έρογλου.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της εφημερίδας «Μιλλιέτ», το περιστατικό έγινε ενώ…

 

 

ο κ. Έρογλου βρισκόταν σε ξενοδοχείο για να συμμετάσχει σε μια εκδήλωση. Ο εργαζόμενος στον κατασκευαστικό τομέα, όπως αναφέρεται χωρίς να δίνεται το όνομά του, ζήτησε από τη φρουρά του να συναντήσει τον Τουρκοκύπριο ηγέτη και αυτοί αρνήθηκαν. Όταν οι άνδρες της φρουράς του γύρισαν την πλάτη, ο εργαζόμενος έσπασε τον μεταλλικό ιστό με το έμβλημα του ψευδοκράτους που έφερε η «προεδρική» λιμουζίνα και έφυγε.

Το περιστατικό δεν έγινε άμεσα αντιληπτό. Την απουσία του εμβλήματος διαπίστωσε λίγα λεπτά μετά μέλος της φρουράς και αμέσως κλήθηκε η «αστυνομία» που μαζί με την «προεδρική» φρουρά άρχισαν να ψάχνουν για τον εργάτη και τη σημαία. Μετά από κάποια ώρα ο άγνωστος άνδρας γύρισε στον τόπο του συμβάντος και ρώτησε «αυτό ψάχνεται;» δίνοντας τους το έμβλημα του ψευδοκράτους. Ο άνδρας συνελήφθη.

Όταν το έμαθε ο Έρογλου αντέδρασε έντονα, σύμφωνα με πληροφορίες, προς τη φρουρά του, λέγοντας πως ακόμα και αν βάλουν βόμβα στο αυτοκίνητο, δεν θα πάρουν χαμπάρι.

 πηγη