ΝΔ-ΠΑΣΟΚ: Δανεικά 270 εκατ. ευρώ και αγύριστα

ΜΕΤΩΠΟ ΟΧΙ

  • Σαμαράς Βενιζέλος

Με δανεικά και αγύριστα κινούνται τα δυο κόμματα του κυβερνητικού συνασπισμού, καθώς η τραπεζική χρηματοδότηση ύψους 270 εκατ. ευρώ που έχουν λάβει με προνομιακούς όρους δεν εξυπηρετείται, γεγονός που σημαίνει ότι ουσιαστικά ΝΔ και ΠΑΣΟΚ έχουν βαρέσει κανόνι, όπως επισημαίνει σε ρεπορτάζ της η Ελευθεροτυπία.

Αυτό προκύπτει από την απάντηση που δίνει ο αρμόδιος κοινοτικός επίτροπος Χουακίν Αλμούνια σε σχετική ερώτηση του Ευρωβουλευτή Θοδωρή Σκυλακάκη. Ο Θ. Σκυλακάκης, μέλος της «Ομάδας της Συμμαχίας Φιλελευθέρων και Δημοκρατών για την Ευρώπη» και Πρόεδρος του κόμματος «ΔΡΑΣΗ» στη σχετική ερώτηση προς τον Αλμούνια με θέμα “Δάνεια με προνομιακούς όρους και εξυπηρέτηση του χρέους των ελληνικών πολιτικών κομμάτων στην κυβέρνηση”, αναφέρει:

“Τα δύο κόμματα του κυβερνητικού συνασπισμού εμφανίζονται να χρωστούν πάνω από 270 εκατομμύρια ευρώ σε ελληνικές τράπεζες, οι οποίες μετά την ανακεφαλαιοποίησή τους ελέγχονται από το κράτος σε ποσοστό περίπου 90%. Σύμφωνα με την απάντηση της Επιτροπής στις 12 Ιανουαρίου 2012, ανακύπτει…

Δείτε την αρχική δημοσίευση 676 επιπλέον λέξεις

Αρέσει σε %d bloggers: