200.000 ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥΣ ΕΛΑΒΕ Η »MARS ONE» Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΣΤΟΝ ΑΡΗ!!!!

ΜΕΤΩΠΟ ΟΧΙ

Image
Αποικίες στον Άρη
Γράφει η Δέσποινα Δημότση
 Η εξερεύνηση του ανθρώπινου είδους δεν σταμάτησε μόνο στην Σελήνη (ταξίδι το οποίο σύμφωνα με άλλους δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ) αλλά τείνει να πάρει σάρκα και οστά και στον πλανήτη Άρη. Ένα σχέδιο αρκετά ριψοκίνδυνο και μια πρωτοβουλία που κανείς δεν ξέρει αν πετύχει παίρνει η Ολλανδική εταιρεία «Mars One» που ευελπιστεί να κάνει πράξη το όνειρο της για αποικία στον Άρη και να εγκαταστήσει εκεί εθελοντές οι οποίοι θα έχουν αποφασίσει να κάνουν αυτό το ταξίδι χωρίς επιστροφή!
                Η «Mars One», που θα είναι έτοιμη για εκτόξευση το 2018, είναι η εταιρεία που θα εγκαταστήσει τους πρώτους κατοίκους στον Άρη οι οποίοι θα είναι ερασιτέχνες αστροναύτες. Θα συνεργαστεί με  δύο μεγάλες εταιρείες, την αμερικανική αεροναυπηγική εταιρεία «Lockheed Martin», που έχει συνεργαστεί ξανά στο παρελθόν με τη NASA, και τη βρετανική «Surrey Satellites» (SSTL). H «Lockheed» θα σχεδιάσει το όχημα που σχεδιάζεται να προσεδαφιστεί…

Δείτε την αρχική δημοσίευση 951 επιπλέον λέξεις

Αρέσει σε %d bloggers: