Θητεία Αρχηγών μέχρι τέλος Φεβρουαρίου επαναφέρει ο Αβραμόπουλος

Greek National Pride

avramis_arxigoi-630x420Μέχρι τέλος Φεβρουαρίου ο ΥΕΘΑ Δημήτρης Αβραμόπουλος έχει πει ότι σκοπεύει να επαναφέρει με νόμο την θητεία των Αρχηγών Γενικών Επιτελείων η οποία θα είναι πιθανότατα διετής. Ίσως και ο ίδιος να μην έχει καταλάβει πόσο σημαντική είναι αυτή η απόφαση. Τα όσα ακούγονται ,διαδίδονται και συμβαίνουν αυτή τη περίοδο στους διαδρόμους του ΥΠΕΘΑ και των Γενικών Επιτελείων επιβεβαιώνουν όσους υποστηρίζουν ότι η κατάργηση της θητείας των αρχηγών ήταν “έγκλημα”.

Λάσπη, διαδόσεις , υποννοούμενα για αξιωματικούς ακόμη και για θέματα προσωπικά . Τίποτα απ΄ όλα αυτά με αποδείξεις. Ούτε καν με ενδείξεις πολλές φορές. Ο συναδελφικός σεβασμός πάει περίπατο στον “πυρετό των κρίσεων” και η προσπάθεια παραμονής, ανόδου ή αποφυγής της αποστρατείας υπερισχύουν της λογικής και των κανόνων επαγγελματισμού.

Όλα αυτά τα βοηθά το γεγονός ότι οι Αρχηγοί των Γενικών Επιτελείων τα τελευταία χρόνια αντιμετωπίστηκαν από τους πολιτικούς τους προϊσταμένους ως απλά πιόνια. Τα οποία τα έβγαζαν από την “παρτίδα”…

Δείτε την αρχική δημοσίευση 49 επιπλέον λέξεις

Αρέσει σε %d bloggers: