Από το σιταροχώραφο μέχρι τα ζυμαρικά, όλα βιολογικά

Sophie's Stories

Πριν από σχεδόν δέκα χρόνια, τρία ξαδέλφια αποφάσισαν να καλλιεργήσουν τα χωράφια των παππούδων τους, στην κοιλάδα του Μπουραζανίου, 12 χιλιόμετρα από την Κόνιτσα. Σήμερα έχουν καταφέρει να καθετοποιήσουν την παραγωγή στο αγρόκτημά τους: καλλιεργούν με βιολογική μέθοδο σιτηρά, από τα οποία στη συνέχεια παράγουν άλευρα και παρασκευάζουν βιολογικά ζυμαρικά.

Δείτε την αρχική δημοσίευση 318 επιπλέον λέξεις