ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΟΙ ΒΛΑΧΟΔΗΜΑΡΧΟΙ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΣΟΡΟΣ!

Olympia.gr

σορος μπουταρηςΟ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΜΕ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΩΘΕΙ ΤΗΝ ΕΕ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΕΘΝΗ!

Ότι έκανε ο αχυράνθρωπος του Παπανδρέου στην Ελλάδα δηλαδή.

Αφού η Ελλάδα δεν μπορει να βάλει φυλακή ούτε τον απατεώνα ούτε τον αχυράνθρωπο του, ας βάλει τουλάχιστον φυλακή τους ρεμπεσκέδες βλαχοδημαρχους που δέχτηκαν «χορηγία» από τον καταδικασμένο απατεώνα.

Ο τραπεζίτης Τζορτζ Σόρος σε ένα εξαιρετικό άρθρο στους σημερινούς Financial Times είπε ότι η Ευρώπη θα πρέπει να διασώσει πρώτα τις τράπεζες και ύστερα τα κράτη. Οι επιπτώσεις της ιδέας ότι η Ευρώπη πρέπει να θέσει τα συμφέροντα των τραπεζών, πριν από ύπαρξη των κρατών-εθνών του σε σημείο, όπου αυτά πλέον να καταστρέφονται, είναι κάτι το απίστευτο.

Δείτε την αρχική δημοσίευση 1.288 επιπλέον λέξεις

1 Comment

 1. From HEIL GAP ( or mind the GAP )

  Eδώ έχουμε πρόβλημα.
  Αυτό το άρθρο που υποτίθεται ότι έγραψε το φιλικό σας blog newsbomb.gr

  http://olympia.gr/2013/12/23/%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CF%86%CF%85%CE%BB%CE%B1%CE%BA%CE%B7-%CE%BF%CE%B9-%CE%B2%CE%BB%CE%B1%CF%87%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CE%B1%CF%81%CF%87%CE%BF%CE%B9-%CF%80%CE%BF%CF%85-%CF%80%CE%B1%CE%B9%CF%81/

  Αλλά πρόκειται για προϊόν ΚΑΘΑΡΗΣ κλοπής ενός άρθρου μου το οποίο είχα δημοσιεύσει to 2010 μέσω των φίλων μου στην eglimatikotita.gr και επίσης στην ιστοσελίδα του greek money’
  « Ο Τζόρζ Σόρος μέσω του ΔΝΤ θέλει τα λεφτά των Ευρωπαίων »

  Το άρθρο όπως θα καταλάβετε παρακάτω δεν είναι ΚΑΘΟΛΟΥ φρέσκο ( Αποτελείται από δηλώσεις που είχε δημοσιεύσει ο κύριος Τζορτζ Σορος το 2010 στους Financial Times …. αλλά κυρίως το άρθρο δεν ήταν τίποτε περισσότερο ή λιγότερο … από τα προσωπικά μου σχόλια.
  Απλώς το blog newsbomb.gr στην βιασύνη του να οικειοποιηθεί και να κονομήσει με την δουλειά κάποιου άλλου …. Χμ … Κάπου τα μπέρδεψε !

  Το άρθρο αυτό το είχα περισυλλέξει μαζί με αρκετά άλλα παλιά μου άρθρα που τα δημοσίευσα στο παλιό μου blog http://heilgapormindthegap.blogspot.fr/

  Την περασμένη εβδομάδα όμως συζητώντας με τους φίλους στο ανεξάρτητο blog attikanea.blogspot της εντίμου δημοσιογράφου και παλιάς εκδότριας κυρίας Πόπης Σουφλή …. τους ανέφερα κάτι σχετικά με το παλιό blog μου.
  Έτσι η διαχειρίστρια του attikanea κυρία Σουφλή θέλοντας να με τιμήσει το Σάββατο, 21 Δεκεμβρίου 2013 (προχθές) ξανα-ανέβασε το ενυπόγραφο άρθρο μου … δηλαδή τρία χρόνια μετά από το πρωτότυπο 23/12/2010 (09:49) σχολιάζοντας μάλιστα:
  «Προφητικός, αποκαλυπτικός… πόσοι τον άκουσαν;;; Πόπη Σουφλή ».
  http://attikanea.blogspot.co.uk/2013/12/blog-post_2761.html

  Προφανώς τώρα θα μου απαντήσετε ότι ανάμεσα μας συνυπάρχουν τόσο οι έντιμες κυρίες οπως η κ. Σουφλή όσο και το ανέντιμο newsbomb.gr …
  HEIL GAP ( or mind the GAP )

  Μου αρέσει!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.