ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ: Ονόματα πολλά αλλά χειροπέδες προς το παρόν λίγες

Greek National Pride

mizes1-630x433“Δεν πρόκειται να ανακοινωθεί ούτε ένα όνομα αν δεν διασταυρωθούν όλα τα στοιχεία που έχει δώσει ο Κάντας”. Οι δικαστικοί είναι κατηγορηματικοί διαβάζοντας τις προαναγγελίες άμεσων προφυλακίσεων .

Ο Κάντας έχει πει πολλά, έχει δώσει ονόματα. Αλλά όλα αυτά για να “δεθούν” πρέπει να αποτυπωθούν σε στοιχεία, σε κινήσεις λογαριασμών ,σε καταθέσεις. Διαφορετικά κανείς δεν μπορεί να θεωρείτε “δεμένος”.

Οι διαδικασίες αυτές είναι χρονοβόρες ,λένε και δεν πρέπει κανείς να περιμένει “συλλήψεις και χειροπέδες άμεσα”, λένε οι ίδιες πηγές.

Το μόνο όνομα που έχει δημοσιοποιηθει μέσω εφημερίδων είναι αυτό του 83χρονου Παναγιώτη Ευσταθίου που εκπροσωπεί την γερμανική Rheinmetal. Το γραφείο του στο Κολωνάκι είχε ερευνηθει το περασμένο Αυγούστο από Έλληνες αλλά και Γερμανούς δικαστές. Ο Κάντας έχει ονοματίσει τον Π .Ευσταθίου.

Το δεύτερο όνομα που έχει “φωτογραφηθεί” μέσω της αποκάλυψης του προγράμματος που “έτρεχε”, αφορά σε άνθρωπο των εξοπλισμών που ασχολήθηκε κυρίως με ρωσικά όπλα και ελικοπτερα. Τα ρωσικά αντιαρματικά…

Δείτε την αρχική δημοσίευση 98 επιπλέον λέξεις