«Επικίνδυνη η τροπολογία για τα φάρμακα»

Αθ. Γιαννόπουλος, πρώην υφ. Υγείας: Σε παραλήρημα ο Α. Γεωργιάδης – Επικίνδυνη η τροπολογία για τα φάρμακα

Σκληρές δηλώσεις του πρώην υφυπουργού Υγείας και στελέχους της ΝΔ, Αθ. Γιαννόπουλου για την τροπολογία Γεωργιάδη για τα φάρμακα

 Μιλώντας στον κανάλι «Ε», ο Αθ. Γιαννόπουλος επιτέθηκε στον Άδωνι Γεωργιάδη, λέγοντας ότι βρίσκεται σε «γνωσιακό ιατρικό παραλήρημα», ενώ όσον αφορά την τροπολογία για τα φάρμακα σημείωσε ότι «θα μπούμε σε περιπέτειες, οικονομικές και ιατρικές». 

«Το θέμα των φαρμάκων έτσι όπως έχει τεθεί χωρίς καμία μελέτη, είναι επικίνδυνο», είπε ο πρώην υφ. Υγείας, τονίζοντας παράλληλα ότι «θα λείψουνε φάρμακα από την αγορά, θα αυξηθεί το κόστος υγείας», ενώ «παραδίδονται τα πάντα στις πολυεθνικές γενοσημικές εταιρείες, όπως η TEVA».
Επίσης, σημείωσε ότι τα φάρμακα αυτά δεν ελέγχονται και κάλεσε τον πρόεδρο του ΕΟΦ «να μας πει ποιους ποιοτικούς ελέγχους έχουν κάνει».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Τι έχει να απαντήσει ο κ. Γεωργιάδης στον κ. Γιαννόπουλο; Τι έχει να πει η κυβέρνηση και ο Υπουργός Υγείας για τα μείζονα ζητήματα που αναδεικνύει ο πρώην υφυπουργός Υγείας σχετικά με τους ανεπαρκέστατους ελέγχους του ΕΟΦ στα γενόσημα φάρμακα και την άλωση της αγοράς φαρμάκου από τις πολυεθνικές εταιρίες;

πηγη