Παιχνίδι Τούρκων με «ελληνική βοήθεια» – Απειλούν με μήνυση για «κατάρριψη» F-16 τους!

Greek National Pride

sehit_pilot_yuzbasi_icin_16_yil_sonra_na-1-630x418-630x418

Σε δυο χωρίς στοιχεία και γεμάτα με πολλές φημολογίες ελληνικά δημοσιεύματα »πατάει», όπως όλα δείχνουν, ο δικηγόρος της κόρης του Τούρκου πιλότου  Ναΐλ Ερντογάν, που σκοτώθηκε πριν 17 χρόνια κοντά στην Χίο, για να υποστηρίξει, έτσι »στον αέρα», ότι δήθεν το αεροσκάφος του τύπου  F-16  χτυπήθηκε από ελληνικό αεροσκάφος Μιράζ κατά την  αερομαχία που είχαν ΄και ότι θα κάνει μήνυση για να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι και ο Έλληνας πιλότος.

Μάλιστα σε σχετικό δημοσίευμα της τουρκικής εφημερίδας Hurriyet (»Χουριέτ»), αναφέρεται και ένα όνομα ( το έχουμε, αλλά δεν το δημοσιεύουμε).

Πάντα κατά το δημοσίευμα ο δικηγόρος της οικογένειας του Τούρκου πιλότου  κ. Μεχμέτ Εμίν Κελές ,επρόκειτο σήμερα  να αποταθεί στην Εισαγγελία της Αθήνας.

«Τώρα που θα βγουν τα συντρίμμια θα μπορέσουμε να φθάσουμε σε σημαντικά στοιχεία για το ότι το αεριωθούμενο χτυπήθηκε και θα ξεκινήσουμε τη διαδικασία της δίκης», είπε στην Hurriyet με αφορμή την προχθεσινή  είδηση ότι  Τούρκος υπουργός Άμυνας Ισμέτ Γιλμάζ είπε πως το επίσημο κράτος αποφάσισε να κάνει  έρευνες και εργασίες ανάσυρσης όπως είχε ζητήσει από την κυβέρνηση η κόρη του πιλότου που σκοτώθηκε.

«Ο Πρωθυπουργός  έδωσε εντολή για να ξεκινήσουν οι απαραίτητες εργασίες.

Το αεροσκάφος μας ανοιχτά της Συρίας βρέθηκε και ανελκύστηκε από τα 1285 μέτρα.

Στο Αιγαίο το βάθος είναι μόλις 400 μέτρα.

Θα βγάλουμε τη…

Δείτε την αρχική δημοσίευση 127 επιπλέον λέξεις