ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΕΚΔΙΚΗΤΙΚΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΤΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΩΝ

ΚΕΔΔΕ

Η ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΩΝ ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΩΝ ΤΕΡΜΑΤΙΣΤΗΚΕ στις 20 Ιουλίου 2012 με κυβερνητική απόφαση. Σήμερα η εργοδοσία ζητάει να καταδικαστούν όσοι υπήρξαν μαχητικοί υπερασπιστές της απεργίας που συγκέντρωσε την προσοχή χιλιάδων εργαζομένων.

Απεργοί που συνελήφθησαν στην περιφρούρηση του χώρου επειδή εφάρμοζαν την απόφαση της γενικής συνέλευσης του σωματείου τους, άλλοι απεργοί που μηνύθηκαν κατά τη διάρκεια της κινητοποίησης από τους ανθρώπους της εργοδοσίας, βρίσκονται σήμερα στο εδώλιο του κατηγορουμένου.

Αυτοί που κινήθηκαν ανιδιοτελώς, εργάστηκαν και αγωνίστηκαν για την αξιοπρεπή διαβίωσή τους, κατηγορούνται από εκείνους που ιδιοτελώς κίνησαν θεούς και δαίμονες για να λήξει η απεργία, για να εξασφαλίσουν την ομαλή λειτουργία της επιχείρησης υπέρ των κερδών τους, για να περάσει το μήνυμα ό,τι όποιος σηκώνει κεφάλι θα χάνει τα πάντα.

Είναι το ίδιο μήνυμα που στέλνει με τη δράση της η φασιστική Χρυσή Αυγή: δουλέψτε και μην αγωνίζεστε, δουλέψτε με το πιο χαμηλό μεροκάματο που επιβάλλουν οι εργοδότες. Κι αυτοί θα ήθελαν…

Δείτε την αρχική δημοσίευση 21 επιπλέον λέξεις