Οι άβολες αλήθειες του Θανάση Δαβάκη στη Βουλή

Greek National Pride

1-episk_yfetha_ata__z8z0150

Ο ΥφΕΘΑ είπε δυσάρεστες αλήθειες που όλοι οι Έλληνες πολίτες οφείλουν να γνωρίζουν και τα ΜΜΕ συστηματικά αποσιωπούν και υποκριτικά παρερμηνεύουν.

Aν κάτι πρέπει να κρατήσουμε από την συζήτηση επί της πρότασης δυσπιστίας του ΣΥΡΙΖΑ, αυτές είναι αναμφίβολα οι δηλώσεις του υφυπουργού Εθνικής Άμυνας στην Ολομέλεια της Βουλής.

Ο Θανάσης Δαβάκης, αναφερόμενος στις σημερινές προκλήσεις εθνικής ασφαλείας, δήλωσε πως «δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι υπάρχει ενεργός απειλή διατυπωμένη από τη γείτονα και δεν υπάρχει επίσης καμία αμφιβολία ότι υπάρχει υπερσυγκέντρωση στρατιωτικών δυνάμεων και στον Έβρο και στα μικρασιατικά παράλια, αλλά και σημαντική αύξηση των στρατιωτικών δαπανών της Τουρκίας».

Επίσης, τόνισε ότι«ουδείς αμφισβητεί ότι υπάρχει καθημερινή πρακτική, αεροπορική και ναυτική, όσον αφορά παραβιάσεις, επεμβάσεις σε περιπτώσεις έρευνας και διάσωσης από τη γείτονα, κάτι που σημαίνει ότι η χώρα μας πρέπει ανά πάσα στιγμή να έχει τα αντίστοιχα και ανάλογα δεδομένα, προκειμένου να μη βρεθεί ελλείπουσα προς αυτήν την πραγματικότητα». 

Δείτε την αρχική δημοσίευση 11 επιπλέον λέξεις