«συνωμοσιολογικές» υποψίες και παρατηρήσεις…

Προδρομικός

Του Θύμιου Παπανικολάου

Η πολιτική κατάσταση είναι εκτρωματικά γκαστρωμένη. Ζούμε μέσα σε ένα ναρκοπέδιο ακραίων ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΚΩΝ πράξεων καθεστωτικού ολοκληρωτισμού και συνωμοσιών της πλανητικής και εγχώριας κακουργίας.

Ο Πραξικοπηματικός οίστρος της κυβέρνησης των ανδρεικέλων του 4ου Ράιχ και η καταιγίδα των δολοφονικών προβοκατσιών αποτελούν τα πλέον τις ορατές συνιστώσες μιας στρατηγικής φασιστικού ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΣΜΟΥ.

Αποτελούν, όμως, και μακάβρια συμπτώματα του προβοκατόρικου ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΣΜΟΥ των συνωμοσιών του κράτους, του παρακράτους και των μυστικών υπηρεσιών: Συμπτώματα εκκόλαψης και κυοφορίας πολιτικών εκτρωμάτων και τεράτων.

Με αυτά τα ζοφερά δεδομένα μιας γεννιούνται κάποιες «συνωμοσιολογικές» υποψίες, σχετικά με την πολιτική συμπεριφορά του ΣΥΡΙΖΑ:

α). Έρχεται από το Τέξας ο Τσίπρας και αμέσως καταθέτει πρόταση μομφής, με αφορμή την εισβολή των ΜΑΤ στην ΕΡΤ: Μια πρόταση μομφής που όπως αναλύσαμε στα σχετικά άρθρα μας δεν ανταποκρίνεται ούτε στους απλούς κανόνες του κοινοβουλευτικού, αστικού παιχνιδιού (πολιτικαντισμού).

Δείτε την αρχική δημοσίευση 303 επιπλέον λέξεις