Εμφύλιος ή ανατροπή; Μελιγαλάς ή Γοργοπόταμος;

ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ - ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

1295946147_160924786_1----Εννοείται ότι είναι ελάχιστοι οι πολιτικά αφελείς που πιστεύουν ότι ένας εμφύλιος θα κάνει καλό στη χώρα μας. Όλοι αντιλαμβάνονται πως ένας εμφύλιος, εκείνο που θα κάνει θα είναι, αφενός να διαλύσει το Έθνος αφετέρου να διασώσει την υπεύθυνη για την υποδούλωση της χώρας, σάπια πολιτικοοικονομική ολιγαρχία, μαζί με τα κλοπιμαία της.

Είναι ενθαρρυντικό το ότι κανείς δεν «τσίμπησε» στα εμφυλιοπολεμικά σύνδρομα που σκόπευε να προκαλέσει η εν ψυχρώ δολοφονία των μελών της Χρυσής Αυγής. Και δεν «τσίμπησε» γιατί το δίπολο «Αριστερά – Δεξιά», δεν έχει πλέον ουσιαστικό αντίκρισμα στις σημερινές συνθήκες της παγκοσμιοποίησης. Σήμερα το πραγματικό δίπολο είναι «Παγκοσμιοποίηση – Έθνος». 

Είναι ενθαρρυντικό το ότι η κοινωνία έχει πλέον συνειδητοποιήσει πως το συμφέρον της είναι η ανατροπή του συνθηκολογημένου με τις δυνάμεις της παγκοσμιοποίησης ολιγαρχικού συστήματος, η απελευθέρωση της χώρας από τις κατοχικές οικονομικές δυνάμεις και η σωτηρία του Έθνους και όχι ο εμφύλιος που θα κάνει…

Δείτε την αρχική δημοσίευση 180 επιπλέον λέξεις