Το σχέδιο δολοφονίας Καραμανλή, οι «σκιές» και ο ρόλος των ΗΠΑ!

Greek National Pride

karamanlis

Η πρώτη ευρωπαϊκή χώρα που εντόπισε στοιχεία για «ύποπτες» παρακολουθήσεις τηλεφώνων από τις ΗΠΑ ήταν η Ελλάδα. Ωστόσο, οκτώ χρόνια μετά οι δράστες παραμένουν άγνωστοι (αν και υπάρχουν πλέον στοιχεία για την ταυτότητα τουλάχιστον ενός), ενώ οι αμερικανικές Αρχές δεν έχουν απαντήσει στο αίτημα δικαστικής συνδρομής.

Ως αποτέλεσμα, η δικογραφία για την υπόθεση των υποκλοπών καθώς και εκείνη για την απόπειρα δολοφονίας του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή, συνενωμένες πλέον, παραμένουν στα χέρια του ανακριτή Δημήτρη Φούκα, ο οποίος έχει αναλάβει το βαρύ έργο να ρίξει φως και να ανακαλύψει τα πρόσωπα-σκιές πίσω από τις δύο υποθέσεις.

Επειτα από παλινωδίες ετών και με διώξεις σε βαθμό κακουργήματος κατά «αγνώστων δραστών», οι δικαστικές έρευνες μέσα από μαρτυρικές καταθέσεις, απόρρητα έγγραφα και στοιχεία που προέκυψαν από άρση τηλεφωνικού απορρήτου οδήγησαν στο συμπέρασμα ότι υπάρχουν ισχυρές ενδείξεις ότι την περίοδο διακυβέρνησης της χώρας από τον Κώστα Καραμανλή εξυφάνθηκε ένα σχέδιο αποσταθεροποίησης της χώρας, μέρος…

Δείτε την αρχική δημοσίευση 454 επιπλέον λέξεις

Αρέσει σε %d bloggers: