Πρωτιά Ελλάδας στην παγκόσμια παραγωγή τσιπούρας και λαβρακιού

Η καλύβα ψηλά στο βουνό

Τελικά από τσιπούρες ακόμα πάμε καλά, παρά τις προσπάθειες της τρόικας και της κυβέρνησης 😉

Προσοχή όμως αν τις αγοράζετε για το σπίτι, να ξέρετε από που κρατάει η σκούφια τους και αν είναι καθαρές ή ψεκασμένες με τα γνωστά συντηρητικά…

tsipoura me saltsa krasiou 2 (ligo net)_324x

Κάθε εβδομάδα εξάγονται περίπου 2.000 τόνοι φρέσκιας ελληνικής τσιπούρας και λαβρακιού οδικώς και αεροπορικώς σε περισσότερες από 30 χώρες ανά τον κόσμο.

Την πρώτη θέση στην παγκόσμια παραγωγή τσιπούρας και λαβρακιού συνεχίζει να κατέχει εδώ και δύο δεκαετίες η Ελλάδα, η οποία παραμένει και το 2013 πρώτη με σημαντική διαφορά από τη δεύτερη παραγωγική χώρα Τουρκία, σύμφωνα με τον Σύνδεσμο Ελληνικών Θαλασσοκαλλιεργειών.

Δείτε την αρχική δημοσίευση 277 επιπλέον λέξεις