Οι 5 προβλέψεις του «προφήτη» Στουρνάρα …που πέφτει έξω στα πάντα!

Olympia.gr

στουΠριν από οκτώ μόλις μήνες ο Γ. Στουρνάρας έκανε πανηγυρικές προβλέψεις για αλλαγή του οικονομικού και κοινωνικού κλίματος «από τον Οκτώβριο», που όμως διαψεύστηκαν όλες παταγωδώς. Εχουν συμβεί τα εντελώς αντίθετα από όσα προεξοφλούσε ο υπουργός Οικονομικών.
Την ώρα που μεγάλο μέρος του πληθυσμού ζει κάτω από το όριο της φτώχειας, τα ελληνικά νοικοκυριά αδυνατούν να αντεπεξέλθουν στις οικονομικές τους υποχρεώσεις και ακόμη και οι Κοινοβουλευτικές Ομάδες των δύο κομμάτων της συγκυβέρνησης πνέουν μένεα εναντίον του, ο εκτός τόπου και χρόνου υπουργός εξακολουθεί ωστόσο να τα παρουσιάζει όλα ρόδινα. Δυστυχώς για τον τόπο, ο κ. Στουρνάρας τείνει να εξελιχθεί στον πιο αφερέγγυο υπουργό Οικονομικών των τελευταίων δεκαετιών. Υποσχέσεις που δεν υλοποιούνται, ελπίδες που αποδεικνύονται φρούδες, δεσμεύσεις που απλά παραμένουν δεσμεύσεις. Το αποτέλεσμα; Αυτοκτονίες, ανέχεια, απόγνωση.
Απόλυτα αναξιόπιστος, ο κ. Στουρνάρας συχνά παρουσιάζεται «τροϊκανότερος των τροϊκανών», αφήνοντας σε δεύτερη μοίρα την τύχη των πολιτών. Ακόμη και τώρα πέφτει έξω στις προβλέψεις…

Δείτε την αρχική δημοσίευση 465 επιπλέον λέξεις