ΕΠΑΡΧΙΑ ΤΗΣ ΝΕΟ-ΟΘΩΜΑΝΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ (video) – Κατέβασαν ταινία από την Biennale στην Θεσσαλονίκη επειδή το απαίτησε η Άγκυρα!

Greek National Pride

20121019_Alaca_Imaret_Thessaloniki_Greece_2

Σε επαρχία της Τουρκίας μετατρέπει την χώρα αργά αλλά σταθερά η κυβέρνηση: Το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών, δηλαδή ο Ε.Βενιζέλος έδωσε εντολή ύστερα από παρέμβαση της κυβέρνησης της Τουρκίας, να σταματήσει να προβάλλεται καλλιτεχνικό βίντεο στο Αλατζά Ιμαρέτ της Θεσσαλονίκη στο πλαίσιο της Biennale.

 

Το βίντεο το έχει δημιουργήσει Γαλλίδα καλλιτέχνης, έχει τίτλο «Νύμφη», δείχνει μια λουομένη και δεν είναι άσεμνο για … νορμάλ ανθρώπους, αλλά είναι για τους ισλαμιστές της κυβέρνησης Ερντογάν.

 

Τούρκοι επισκέπτες ενοχλήθηκαν, διαμαρτυρήθηκαν στην τουρκική κυβέρνηση, η οποία έδωσε εντολή στον Ε.Βενιζέλο να κατεβάσει την ταινία και αυτό έγινε.

Ο λόγος: Τα τελευταία χρόνια το Αλατζά Ιμαρέτ παραχωρείται σε μεγάλες γιορτές των μουσουλμάνων, για την προσευχή τους!

 

Μάλιστα φαίνεται ότι δεν διαμαρτηρήθηκαν μόνο Τούρκοι, αλλά και ισλαμιστές «οικονομικοί μετανάστες» που ζουν στην Θεσσαλονίκη.

Δηλαδή θεωρούν ότι η Άγκυρα είναι η προστάτιδα δύναμη στην Ελλάδα των απανταχού μουσουλμάνων και αυτό επιβεβαιώθηκε από την πειθήνια στάση του ελληνικού υπουργείου…

Δείτε την αρχική δημοσίευση 215 επιπλέον λέξεις